Yeshua – Vår Gemensamma Uppstigning, den Gyllene Skattkammaren, 19 augusti, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade själar!

Idag kommer vi att tala om en annan viktig egenskap hos ditt sjätte chakra.

Vi kommer att diskutera dess förmåga att behålla själva essensen, koncentrationen, av dina erfarenheter i tidigare liv.

Och om din buddhiska kropp behåller en hel volym av dina erfarenheter, siktar ditt sjätte chakra igenom alla onödiga delar och lämnar bara det du kan använda för din andliga utveckling.

Det liknar guldgrävaren, som omsorgsfullt söker igenom all ”sand” i dina tidigare liv och försiktigt bara lägger guldkornen i sin ”väska”.

Och så fort tillfälle uppstår tar ut det ur kassan och visar för dig.

Hur händer det? Naturligtvis händer det olika för varje person.

Ibland visar de oss i våra drömmar de avsnitt från våra tidigare liv, som ger nyckeln till att förstå vad som händer med oss ​​nu.

Och om en persons andliga utveckling är tillräcklig, skulle han kunna jämföra sin dröm och verklighet och nå en nödvändig slutsats.

Men oftare händer det med dem som går in i sina tidigare liv under meditationer och befinner sig i flödet av de högre vibrationella gudomliga energierna.

De hjälper till att öppna en persons ”tredje öga”, och sedan hämtar han ur sin dyrbara ”väska” den rätta ”guldklumpen”, precis den han behöver se just nu.

Och nu ska jag ge dig en meditation, som skulle hjälpa dig att gå in i denna skattkammare, där alla dina ackumulerade livserfarenheter förvaras.

Låt oss kalla det ”Den Gyllene Skattkammaren”.

Be Skaparen och alla dina gudomliga hjälpare om hjälp. Sitt i meditation, slappna av och andas djupt.

Och flytta sedan med ditt medvetande in i ditt ”tredje öga” och be det att öppna helt.

Du skulle definitivt känna de förändringar som sker med området, som kommer att upplevas olika för varje person.

Och om du känner att den är öppen, be den att visa dig den viktigaste informationen, exakt vad du behöver se just nu för fullständig befrielse från alla program i den tredimensionella världen, något som hindrar dig från att gå framåt.

Svaret kan komma till dig i form av bilder från tidigare liv eller i form av mycket starka känslor – som rädsla för dig själv eller dina nära och kära, rädsla för det okända, skuldkänslor eller stolthet, aggression, förbittring, avund, svartsjuka, andra ord, allt som stör din frid och harmoni.

Acceptera allt du skulle se och känna, känna kärlek och tacksamhet för den erfarenhet du fått och lös alla negativa känslor, vars rester stannade kvar i dina subtila kroppar, med energi av ljus och kärlek.

Känn hur den sprider sig som värme genom dina känslomässiga, mentala, kausala och buddhiska kroppar, och när den når den atmiska kroppen skulle du känna en sådan lycka, fylld med gudomliga energier, att du vill behålla detta tillstånd för alltid.

Och ni kan detta, kära ni, för ni är skaparna av era liv.

Och jag välsignar dig för det!

Yeshua, som älskar dig av hela sitt hjärta, har talat med dig

Du gillar kanske också...