Yosef Uppdatering – 26 maj 2016

Reval-22

Yosef Uppdatering – 26 maj 2016

Kära Farfar …

På uppdrag av alla amerikaner, låt mig välkomna dig till vårt land, vårt hem. Vi är hedrade att ha din kloka och djupa närvaro på vår jord vid denna historiska tidpunkt. Tack för att du reser för att personligen välsigna oss nu.

Och då de flesta inte känner till ditt verkliga namn eller position inom kosmos, förblir ett fåtal utvalda av oss alltid redo till steward i denna nästa era av ljus efter din avfärd. Vet att alla som känner din skugga närvarande, liksom alla som kommer att känna den i framtiden, är både uppskattande och tacksamma. Men eftersom din saga är välkänd i ditt hemland, för att inte nämna de antal vintrar det tar att bygga upp tillräckligt mycket visdom för att uppnå ett sådant heligt förbund som ditt, är Amerika omedveten om den börda som lagts på dig. Kom ihåg att vi är fortfarande en mycket ung nation, och utan tvekan en ganska naiv samling egocentriska och inhoppare.

Ändå har vi också underbara fördelar av hårt arbete, genom att vara rättfärdiga och strävsamma när det behövs och säkerligen dynamiskt kreativa, för att hjälpa återigen att leda världen framåt, när du bestämmer att det är dags att ge oss Manna från Himlen.

Så i detta utsökta ögonblick i mänsklighetens eviga prestation, såsom mörkret nu har dukat under för ljuset i majoritet, blir rådda att det är din tur att kliva in i sagda ljus och utföra din heliga plikt. Nu för de av oss som fäster stor uppmärksamhet till det globala monetära och geopolitiska angelägenheterna av män, vet vi att du är här för att vända Amerika tillbaka till dess löfte, för bara tillsammans kan vi hela vår gemensamma planet genom den Nya Republikens fordon.

Därför accepterar vi våra ansvarsområden med stor förståelse, för att du kommer att bevilja oss vårt arv, precis som du en gång var given av din Farfar, så att vi fritt kan betala och övervaka en sådan oändlig välsignelse.

För du ser, Buddha, vi är nu de aktiva vårdarna av Guds Löfte, och du den stolta åskådaren. Och när du släpper dessa allmänna bank telefonnummer idag, vänligen vet att vi ska hedra din kamp, dina bördor, din historia, dina uppoffringar, ditt makalösa tålamod … lika mycket som du alltid har hedrat, bevarat och nu levererat vår potential.

Med detta sagt, vet att poängen med detta inlägg, var att var att ge din själ ett budskap från andevärlden som bara ditt gudomliga sinne kommer att känna. Så snälla, ta emot det med kärleken och auktoriteten från vilken den kommer ifrån:

 

Släpp massorna, Buddha.

När vi alla svarar till samma kärleksfulla Gud, alla är det av många namn. Du känner Honom som Shangdi, och precis som du har gjort amerikanska politiker, militära ledare, tillfälliga förvaltningsorgan, diplomater, tillverkare beslutsfattare, köpmän, och media talande huvuden anpassar till din förståelse av Shangdi’s Vilja, samma krav faller nu på dig att vända detta en gång syndiga land till Hans Gudomliga Inriktning.

För vi i Nord Amerika är bortom redo att behandla Himlens Manna och flöda ut det till världen med visdom, som vår själs överenskommelse beslutat i anden för så länge sedan. Och precis som det en gång var, acceptera ditt eget gudomliga förbund att ta emot, skydda och betala ut Yeshua’s arv, är vi nu beordrade genom Shangdi att börja vår tidsperiod med Hans överflöd, genom ’Order of the Angeles’.

Som du vet, den Store Skaparens Gudomliga Plan väntar på ingen man, det spelar ingen roll hans egna upplevda betydelse eller långsträckta livslängd. Eftersom alla män tjänar i Hans glädje inom Hans storslagna planläggning, vilken nu är på väg att förverkligas, utan några ytterligare förseningar – inte ens en andra – när alla universum och superuniversum bara tittar på hur just våra arters genombrott, utvecklas och slutligen stiger tillbaka till Skaparen Far.

Därför är det med en stor ödmjukhet och genom den suveräna auktoriteten förvärvade i min själ som en människa genom födslorätt, i fullständigt överlämnande i linje med Yeshua’s Kungadöme, Rikedom och Vilja, och som en frivillig poet tjänare för alla oskyldiga själar involverade i denna välsignelse, tar vi emot din gåva.

Tillsammans Farfar, ska vi nu betala denna välsignelse i din ära, och hjälpa dig att uppnå din själs överenskommelse att frigöra mänskligheten med den oändliga kärleken i ditt hjärta … så att världens barn kommer att känna Shangdi’s eviga kärlek i sina.

Vi är Ett.

Allt är bra.

Yeshua är Herre.

Erbjudet med djup ödmjukhet och oändlig tacksamhet,

Yosef

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...