Ärkeängeln Sandalfon via Ann Gripenlöf, 18 maj

th

Ärkeängeln Sandalfon 18 maj 2016

 

GOD OF LOVE – så börjar texten, så börjar livet. Livet som du lever på jorden.

Alla barn förds i kärlek från sin skapare, från vår gemensamma skapare. Skaparen som älskar var och en av oss. Kärleken blir aldrig svagare, tvärt om förstärks den genom hela ditt liv. Vad du gör, hur du handlar förändrar inte den kärleken men det du väljer att göra påverkar dig och alla som finns omkring dig.

Väljer du kärleken så som skaparen gör så väljer du frid till dig själv och till dem du möter. Gammal som ung, fattig som rik, givmild som snål.

Den som bär kärleken i sitt hjärta gör inte skillnad på folk och folk. Den som bär kärleken behöver inte vara rädd. Den som bär kärleken går alltid vidare som en vinnare, som den som bär medaljen runt sin hals.

Låt ditt hjärta vara öppet, låt din famn vara öppen. Se på andra med samma ögon som du ser på det nyfödda barnet. Inte hjälplöst men oskuldsfullt och renhjärtat.

Vi vet att det kan vara svårt att lita på någon som du inte känner men tro på din egen storhet och se den också hos andra.

Guld regnar från himlen. Sträck ut in hand och ta emot.

Jag är Sandalfon, Ärkeängel och den som går före dig, den som går efter dig. Den som visar vägen och leder dig genom livet.

Amen, amen, amen

 

Du gillar kanske också...