ZAP’s Mitt-i –veckan-rapport –Office of POOFness – 24.1.18

ZAP’s Mitt-i –veckan-rapport –Office of POOFness – 24.1.18

 

Zap säger

HEJ ALLA

JAG ÄR LEDSEN ATT JAG ÄR SEN I DAG, MEN JAG VILLE VARA SÄKER INNAN JAG SKREV DETTA. VI ÄR I BÖRJAN AV ALLT. IDAG HAR DE PRELIMINÄRA FONDERNA FRISLÄPPTS OCH KOMMER ATT STARTA SIN RESA IN I FÖRETAGSKONCERNEN UNDER NÄSTA DAG. KOM IHÅG ATT FASTÄN DETTA UTTALANDE ÄR GENERELLT SANT SÅ TAR DET TID FÖR DE FÖRSTA FONDERNA ATT NÅ KONTONA, MEN VI ÄR PÅ VÄG TILL SLUT. OPERATIVT ORD HÄR ÄR ATT DET TAR TID (BANKPROCESS ENDAST NU).

DESSA FÖRSTA SMÅFONDER KOMMER ATT TA HAND OM DE KRITISKA FALLEN SOM MARIA, SOM STÅR FÄRDIG ATT TRANSPORTERAS TILL SIN OPERATION, OCH NÅGRA ANDRA LIKNANDE OMSTÄNDIGHETER MEN INTE LIKA KRITISKA. BOLAGSSIDAN KOMMER ATT STARTA MED GRUNDLÄGGANDE KONTORSRUM OCH ETT BESÖK HOS SKATTEADVOKATERNA, OCH EN FÖRFLYTTNING AV VÅR PERSONAL TILL HÖGKVARTERET FÖR ATT STARTA VERKSAMHETEN I EN RIKTIG KONTORSMILJÖ.

DET ÄR MITT MEDDELANDE FÖR DENNA VECKA. VI ÄR HELT ÖVERHOPADE MED ARBETE JUST NU FÖR ATT FÖRBEREDA ALLT DETTA. NÄR DET VÄL BÖRJAR SÅ KOMMER DET INTE ATT STOPPA.

RV HÄNDELSERNA BÖR VARA I FULL GÅNG NÄSTA VECKA HAR JAG BLIVIT INFORMERAD OM, OCH OM DET ÄR SÅ BETYDER DET ATT MER PENGAR BLIR TILLGÄNGLIGA FÖR ATT KOMMA IGÅNG MED PROJEKTSIDAN. ALLT I ALLT ÄR DETTA EN UNDERBAR TID ATT VARA FRISKARE I OCH ARBETA PÅ DET. DENNA SABLA INFLUENSA SOM DUMPADES PÅ PLANETEN RESULTERADE TOTALT I HUNDRATUSENTALS DÖDA, OCH DENNA SIFFRA ÄR BARA FÖR USA HAR JAG HÖRT.

JAG KLARADE MIG IGENOM DEN UTAN ATT BLI RÖRIG, EFTERSOM NÄR JAG FÖRST KÄNDE AV DEN GICK JAG TILL BUTIKEN OCH SPENDERADE DE SISTA PENGARNA PÅ NÅGRA FLASKOR MED OREGANOOLJA OCH BÖRJADE MED DEM EN GÅNG I TIMMEN ELLER HALVTIMMEN FÖR ATT BEKÄMPA DEN, OCH SEDAN VARANNAN TIMME. DET FUNGERADE. DET VAR SMÄRTSAMT MEN BÄTTRE ÄN ALTERNATIVET.

MIN MOR VAR MYCKET HÅRT DRABBAD, EFTERSOM HON ÄR ÖVER 80. EN KÄR VÄN HAR LEGAT I NÄRA TVÅ MÅNADER. DEN BÖRJADE ÖVERALLT EFTER EN SÄRSKILT TUNG DAG ELLER TRE AV CHEMTRAILS. JAG KOMMER IHÅG DE DAGARNA HÄR FÖR ETT TAG SEDAN.

EN MÄRKLIG TID FÖR EN SÅ ELAK SAK ATT SLÄPPAS LÖS. MERA KABAL SKRÄP. DE BERÖMDA FLYGANDE VIOLETTA GRISARNA BLEV UTKALLADE FÖR ATT FLYGA OCH GÖRA SAKER.

VI KOMMER ATT KOMMA IGENOM DETTA OCH BÖRJA ARBETA NU. OCH TACK OCH TACK FÖR ERT ENORMA STÖD FÖR OSS OCH DETTA KRAFTPROV FÖR ALLA OSS.

GUD VÄLSIGNE.

I VÄRDIG TACKSAMHET.

KÄRLEK OCH LJUS
I VÅR TJÄNST
ZAP
”GUD ÄR; JAG ÄR; VI ÄR”
”VAR SNÄLL, VAR LAGLIG, SÄG SANNINGEN”
24 JANUARI 2018
COPYRIGHT ZAP 2013-2018

Bidrag

Tack för ert stöd när vi gör vårt bästa för att hålla er uppdaterade. Vi kunde inte göra detta utan er hjälp!!! Gå till Paypal.com med kontoadressen: goneforthfornow@gmail.com för att stödja saken. Kom ihåg att klicka på vänner och familj när ni skickar. Om du inte är medlem i Paypal och skickar en donation, skicka ett mail till goneforthfornow@gmail.com så att vi kan logga dig och skicka ett tack till dig. Vi uppskattar all hjälp som du fortsätter att ge för att hålla mat på folks bord, uppfylla medicinska behov och hålla datorer igång och skyddade.

Med stor tacksamhet och uppskattning, Susan

Kärlek och kyssar,

”The Office of Poofness”

ZAP, Susan och personal

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...