Office of Poofness av ZAP och Susan, 17 augusti, 2016

poof-1

Office of Poofness

av ZAP och Susan

17 augusti, 2016

ZAP´s “Mid-Week Update”

ZAP SÄGER:

HEJ ALLA!

Vi är nästan framme. Vi har varit nästan framme i flera års tid, men den här gången har systemet blivit upprensat tillräckligt för att de första fonderna ska kunna släppas inom denna månad.

Arresteringarna och annan upprensning har resulterat i exempelvis att de största kontona har fått stängas inom HSBC HK (affärsbank i Hong Kong) under nästintill en heldag, medan man gjorde en intern upprensning. Jag känner inte till detaljerna, men när de åter kom igång, kunde förändringar noteras och dessa vittnade om att en rekonstruktion skett.

Den VD som visat sig vara en god tjuv befinner sig under regeringskillarnas övervakande öga, i sitt eget hem, i något slag av husarrest. Han är tvungen att avsluta det som han har blivit anklagad för, eller också…

En annan svalkar sina fötter i fängelse, och jag tror inte han kommer att komma ut förrän om cirka 10 år om han inte hostar upp de pengar han har stulit, då kan han få en förkortning på sikt. Ytterligare en har landsförvisats, för att få sopa golven i något sibiriskt filialkontor inom banken. Listan är omfattande och det är en bra sak.

Vi har fått ett slutgiltigt godkännande från våra tillsynsmyndigheter för våra fonder och med tur kommer de att vara här mycket mycket snart, men just nu befinner vi oss i en liten blackout tills allting blir fullt avklarat.

Det är goda nyheter, javisst, men det är frustrerande eftersom fördröjningen är vidrig, inte bara för de liv som befinner sig i kritiska omständigheter, utan för redan de uttömda resurserna. En kvinna, frun till en god vän, har avlidit för att det inte fanns pengar till medicinsk vård. Dessa händelser i våra liv gör oss bara mer sorgliga och vi pekar finger åt dem som verkligen gjorde detta: bankirerna och kabal-idioterna, jag kallar dem grönsaker. Jag är glad över att matberedarna åtminstone fungerar.

Men vi som är levande kommer att ta oss igenom detta, jag är övertygad om det. Händelserna under de senaste veckorna kulminerar i en otrolig tid för oss alla, och som jag sade, starten kommer att ske under denna månad.

Allting annat rör sig nu snabbt framåt. Kommittén som genomför RV har påbörjat utbetalningarna för de stora grejerna och det ser ut som om de små/allmänna grejerna nu kommer att ta fart i vilket ögonblick som helst. De historiska obligationerna under förvaltarskap rör också på sig och man kommer också att börja med obligationerna när som helst.

Större överföringar av pengar sker och detta är en tydlig signal som visar på en global beredskap för det som är på kommande. Efter allt, så är det rätt så bra och vi är i god form gällande framtiden.

Trots alla dessa saker som framskrider, har jag en liten önskan om någon befinner sig i Denver-området. En god vän och broder åkte ner för att ta hand om lite affärer och blev strandsatt. Han behöver en sängplats och tak över huvudet om någon har ett extra rum. Han är 60+ och frånskild, far till två fina barn, ena är gift och den andra på väg att bli det. Han har ett stort humant hjärta, som behöver en hjälpande hand och det kostar inget mer än ett extra rum. Han behöver denna hjälp i cirka en veckas tid eller mindre, någon med ett extra rum, vänligen sänd mig eller Susan ett e-mejl. Alternativt donationer, för att hålla honom med tak över huvudet, gör också jobbet.

Återigen, stort tack för ert stöd. Jag tänker mig att jag snart ska ge mig av, eftersom vårt nya schema talar om för oss att göra oss redo, men ett exakt schema kommer att levereras under helgen. Denna månad är så full av slutföranden och nystarter att vi har haft det svårt att hinna med alla detaljer.

En sak till, folket på Liberty har förnyat sin struktur för att kunna hantera volymen för dem med kreditkortsskulder, avstängningar och allt det där. Om ni befinner er i ett svårt läge med dessa saker, skicka ett e-mejl till FORECLOSURE@HUMANS.CA för ytterligare information. De lade ner ett tag, tills de ordentligt kunde genomföra omstruktureringar. Detta kommer att hjälpa många och jag är glad över att detta åter finns tillgängligt.

Gud välsigne och mycket kärlek och många kramar.

I stående tacksamhet.

Kärlek och Ljus

Till er tjänst

ZAP

”GUD ÄR; JAG ÄR; VI ÄR”

”VAR GOD, VAR LAGLIG, TALA SANNING”

AUGUST 17, 2016
COPYRIGHT ZAP 2013-2016

CONTRIBUTIONS

Thank you for your support as we do our best to keep you up to date. We couldn’t do this without your Help. Please go to Paypal.com using the account address: goneforthfornow@gmail.com to support the cause. Please remember to click friends and family when sending. We’re still struggling to keep the lights on and food on the table.
Much Gratitude, Susan

Love and Kisses,

‘The Office of Poofness”

ZAP, Susan and Staff

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=54269

 

 

 

Översatt av Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...