11:11 – Energierna av Jenny Schiltz, 6 november, 2017

11:11 – Energierna

Av Jenny Schiltz

6 november, 2017

Den energi som vi under den senaste tiden har fått uppleva är mycket intensiv och olik något annat som vi tidigare har sett. Det har att göra med var i galaxen vi befinner oss. Vi får ta emot koder från olika platser, i synnerhet Den Stora Centralsolen. Vi börjar redan kunna känna av energierna från 11:11 – portalen. Den kommer att bli synnerligen kraftfull, eftersom det blir en enormt stor knuff för alla att vakna upp och fullständigt släppa taget om alla band som håller en fast. Den fortsätter vara intensiv när vi befinner oss i årets sista energier.

För många har Uppstigningssymptomen blossat upp. Det beror på att de inkommande energierna förändrar vår DNA. I och med att vi går från en kolbaserad kropp till en kristallin, måste all täthet försvinna för att vi ska kunna framskrida inom processen. Det är inte bara vår fysiska täthet utan den täthet som låser oss fast i en förutbestämd verklighet, såsom våra system av övertygelser, självuppoffrande och ett mönster av offermentalitet. Det är alla de områden där vi inte helt och hållet har förlåtit eller älskat oss själva eller någon annan. Det är alla de områden där vi har dömt någon annan eller oss själva. Vi måste bestämma oss för att vi vill vara HÄR på Jorden under denna underbara tid. Vi måste bestämma oss för detta med varenda fiber i vår varelse, att vi vill LEVA.

För att kunna styra dessa energier behöver vi inte vara perfekta. Men vi måste aktivt jobba på att släppa allt som inte längre tjänar oss. Vissa av er kanske känner det som om ni nyligen har fått forska bakåt i tiden. Fast det har varit smärtsamt så spelar det en viktig roll. När vi känner oss sjunka ner i de lägre frekvenserna är det en stark kontrast mot när vi känner oss rena och fyllda med kärlek. Låt denna kontrast ytterligare sporra er framåt på ert uppdrag, på väg till att förkroppsliga ert högsta själv. Vi kan inte längre ’sitta på staketet i avvaktan’, vi måste välja var vi önskar vara och var vi vill arbeta för att upprätthålla denna frekvens.

Hur kroppen bearbetar energierna

Kroppen reagerar definitivt på de nya inkommande koderna. Kraniet förändras, vilket kan resultera i öronvärk, tryck över tinningarna och i bihålorna. Tänderna värker och skiftar när de släpper taget om tidigare programmering. Ryggraden uppgraderas och hjälper oss att kasta loss från en verklighet och att tryggt förankra oss i en annan. När kroppen blir mer kristallin, kan den uppleva intensiv klåda och temperaturväxlingar. Kroppen kan förlora viktiga mineraler under dessa faser av hög energi. Fråga er kropp ifall den behöver magnesium, kalcium, cellsalter, vitaminerna D, C eller B eller vatten. Känn in svaret och handla därefter.

Ångest kan vara en överväldigande bieffekt, liksom även att nervsystemet råkar i överansträngning. Nu är det dags att plocka fram alla sätt som ni har lärt er att utöva själv-healing på denna resa. Att jorda er, att tillbringa tid i naturen, bada, motionera, använda kristaller, blomster-essenser, eteriska oljor, samt örter såsom ’Theanine Serene med Reloca’, kan göra underverk. Att få kroppsbehandlingar är mycket gynnsamt, såsom Reiki, Akupunktur, Massage, Cranio-sacralterapi och andra behandlingsformer, de kan hjälpa till att få den energi som har fastnat att flöda. Om ni känner att inget av de här sätten hjälper, tveka inte att uppsöka en läkare eller en homeopat efter eget val. Mina guider talade mycket tydligt om för mig att bara det att jag tänker att jag inte behöver någon hjälp från andra healers, eller överhuvudtaget från den västerländska medicinen, är en funktion som hör till egot och ett övertygelse-system. Alla saker har sin plats på vår individuella resa, vi måste välja vilket som är bäst för oss genom vårt öppna hjärtcentrum.

Ta in ert team under alla sessioner som ni har, för att hjälpa till med att förstärka er healing. Be om hjälp från ert Uppstigningsteam. Tala om för dem vad som sker inom er kropp och ge tillåtelse till dem att på alla sätt ge hjälp till er. Förstå att när man ger fullt medgivande till att bli hjälpt, så kan det innebära att ni på ett tydligare sätt blir visade på ett livsområde som inte är i harmoni med den som ni håller på att bli.

Den andra sidan av Spektrat

På andra sidan av spektrat, så mår vissa utmärkt inom de höga energierna. Energiutbrotten kan ge ett mycket behövligt uppsving. Skriv ner de kreativa idéer som flödar fritt i dessa energier. Se på vilka idéer som bringar en hög stämning. Dessa är ledtrådarna för de saker som ni kan fokusera på. Informationen flödar också enkelt in. Nu mer än någonsin är det av högsta vikt att lyssna och att agera på er egen personliga intuition och vägledning. Manifesterandet blir snabbare, mer uppenbart. Vissa får ta emot nya uppdrag eller/och en djupare förståelse om nuvarande roller. Arbetet, bidraget till det hela, blir mer avsiktligt, mer medvetet.

Allt detta är en funktion gällande ett större förkroppsligande av själen och kroppen blir alltmer kristallin.

Att förstå er Kristallina Kropp

Jag befann mig nyligen i en session tillsammans med en klient och hon frågade om kristaller och hur hon på bästa sätt skulle kunna arbeta med dem för att förstärka sin upplevelse. Hennes guide sade detta, en synnerligen genomgripande sak:

”Du är den största och den bästa kristallen som du äger.”

Jag kunde känna betydelsen i detta uttalande och sedan under de följande dagarna, arbetade jag med mitt team för att förstå uttalandet.

Vi har i åratal fått höra hur vi rör oss från en kolbaserad kropp till en som är kristallin. Det är en långsam process, så långsam att vi faktiskt knappt tror på att den verkligen äger rum. Men alltfler människor börjar se att ett ljus strålar ut när de tittar på sin hud under en stark förstoring. Många drömmer för att hjälpa till att bekräfta processen. I en sådan dröm, öppnade sig mitt lår helt öppet för att avslöja en blå och vit kristallin struktur, som om jag hade stirrat in i en kristallgrotta. Allt detta är verkligen spännande, men vad betyder det?

Kristallerna är väktare och förmedlare av frekvenser, koder (information) och energi. I Atlantis & Lemurien använde man kristaller till att hjälpa spara civilisationens arkiv, men de innehöll även de högre frekvenserna. Många känner sig helt enkelt hemma på en plats där det finns kristaller, helt enkelt för att de höjer vibrationen hos en plats och får en högre vibrerande person att känna sig mer väl till mods innanför sin egen hudkostym. Kristaller kan också hjälpa er att höja er vibration och låsa upp koder inom er kropp, och hjälper er att ta er till nästa nivå.

Så vad innebär det när man blir kristallin?

Ni blir mottagaren, väktaren och förmedlaren av frekvenser, koder, energi. Ju mer kristallina ni blir, desto mer blir ni ansvariga för er egen verklighet. En varelse som blir kristallin kan hjälpa till att aktivera andra och förstärka deras uppvaknandeprocess. Detta spelar verkligen en avgörande roll.

De förklarade: ”Ju mer kristallin man är, desto mer förmår man avkoda aktiveringar och nedladdningarna kan framträda. Detta hjälper till med skapandet av en verklighet som innefattar ert skapande av hälsa. När man förmår ta in fler modellbeskrivningar som innehåller Skaparens programmeringar underlättar det den mänskliga kroppens hälsotillstånd. När det sker ser man snabba förändringar i sin kropp.”

Jag frågade dem hur jag på bästa sätt kunde underlätta processen och fick höra att det var mycket viktigt att samtala med kroppen. Tala om för er kropp vad som sker och konstatera också att det är er önskan att bli så kristallin som möjligt. Det sätt som vi laddar kristallerna är exakt så som vi borde ladda oss själva – med vatten, solsken, månsken och till och med att gräva ner oss i naturen.

När jag får ytterligare information ska jag vidarebefordra den. Det är verkligen en underbar tid eftersom så mycket håller på att förändras inombords och utanpå. Jag hoppas att detta finner er vid gott mod och att ni får bevittna när händelserna vecklar ut sig. Tack så väldigt mycket till alla som delar detta arbete vidare. Jag sänder er så mycket kärlek.

Den 9 november kl 6 pm MST ska jag hålla ett gruppsamtal, där deltagarna kommer att få ta emot hjälp med att integrera de accelererande ljuskoderna och de DNA-aktiveringar som äger rum under denna underbara tid. Anslut er till mig ifall ni kan göra det. Samtalet kommer att spelas in och skickas ut till alla som registrerar sig. Man behöver inte närvara för att få ta del av inspelningen.

För att registrera er: gå till jschiltz.appointy.com Lägg in er tidszon, scrolla ner förbi alla uppräkningar av Sessioner och ’Soul Retrieval’ nere på sidan och välj ’Group Call’, välj sedan datum på kalendern och fortsätt med registreringsprocessen.

Ta hand om er.

Jenny.

 

Source

 

The 11:11 energies by Jenny Schiltz, November 6th, 2017 – Sananda

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...