Energiuppdatering genom Jenny Schiltz, 16 maj 2016

Målning av Lena Tedeblad

Målning av Lena Tedeblad

Energiuppdatering genom Jenny Schiltz

16 maj 2016

Energiuppdatering – Kontrakt och ”retningar”

Det händer så mycket energetiskt i världen och inom oss. Vi blir utmanade på alla sätt, fysiskt, mentalt och andligt. Vi blir knuffade, dragna och klämda, allt vårt kommer upp och vi kan välja att hantera det eller pressa tillbaka det.

För många kontrakt närmar sig sitt slut eller blir omförhandlade. Kontrakt är överenskommelser vi har med andra. Kontrakt avslutas eller ändras när kärnan i lektionen har helats eller upplevts såsom det var avsett. Detta kan vara ytliga relationer som bekantskaper eller djupa som partners. Orsaken till att detta händer är att ni inte är den ni var. Er vibration stiger och det förändrar allt. Om era nuvarande kontrakt inte reflekterar era nya själv måste de avslutas eller omförhandlas.

För en del kan avslut av kontrakt kännas påtvingat då de uppträder plötsligt och förändrar allt, till exempel arbetslöshet. Denna typ av förändringar tenderar att slå andan ur oss men de får igenom den helt nödvändiga förändringen. Det är viktigt i den typen av förändringar att förstå att allt är för ert högsta bästa även när ni inte kan se det så. För andra måste avslut av kontrakt eller förändringar ske mer målmedvetet. Ni måste förstå när ni inte är i linje med er själ och göra förändringar. Det är en del av er mästarväg. Det är att förstå vad som inte fungerar, vad som inte passar och välja att avsluta det eller förändras. Det är att lära sig att göra det bästa för er själva i alla situationer.

Knepet här är att försäkra er om att ert ego inte blir engagerat för det kan grumla er syn på situationen. Att ha medkänsla och förståelse för alla inblandade, även er själva, hjälper. Då ni kanske genomgått djupa förändringar i arbetet med att förkroppsliga er själ, har de i er närhet kanske inte det. För dem kan förändringen förefalla komma ur det blå, här är empati ett bra verktyg så länge det inte hindrar er tillväxt.

Ganska många känner att de ”går bakåt” i sina relationer. Vunnen mark har förlorats. Då detta är förvirrande, till och med smärtsamt, förstå att det kommer fram för att ni ska se att det fortfarande finns delar inom er som motsvarar det som varit. Det är en möjlighet att inte bara se hur långt ni kommit, men att också hela de delar inom er som fortfarande smärtar. Jag upplevde själv detta i min relation. Saker kom fram som vi hade begravt(eller trodde det) för 15 år sedan. Saker måste sägas för att smärtan av det som varit skulle vidkännas för att säkra så det inte följde med till det nya. Även om det var intensivt och smärtsamt var förändringen och närheten det medförde verkligen värt det.

Förändring är svårt för alla inblandade och ofta är den lättaste vägen inte för ert högsta bästa. Jag hade en vän som nyligen separerade från sin hustru. Han kunde inte bestämma sig för om han skulle bo kvar i sin nuvarande bostad eller flytta tillbaka hem. När han hörde sig för angående att flytta hem fick han veta att det fanns ett arbete tillgängligt för honom och att en släkting kunde hyra ut ett hus till honom. På ytan föreföll det honom att universums råd var att flytta hem. Men när vi kollade med hans guider sade de att han skulle stanna kvar där han var, för att få tid ensam att finna sig själv. Hans familj kunde, även om den var tröstande, distrahera honom i hans nödvändiga inre arbete. Detta förbryllade mig för vi har alltid blivit lärda att om det är den rätta vägen, så går det lätt. Så jag frågade guiderna som förklarade att energi är som en flod. För denna speciella person gjorde vad han kunde för att undvika att vara ensam och skapade därför en utväg för sig själv(jobb och hus i en annan stat). Floden flyter alltid i den riktningen. Om han ville ändra energiflödet måste han göra det svåra och gå mot flodens riktning. Och ja, det skulle vara som att simma motströms, men det skulle så småningom få energin att ta en helt ny riktning. Förändring är svårt men nödvändigt för vår tillväxt.

Som en del av denna energi känner många sig ”retade” och en vanlig reaktion är önskan att undvika allt som väcker en sådan reaktion. Att undvika viss negativitet är bra, men att undvika livet är inte det. Varje gång vi blir ”retade” är det universum som visar oss att det finns något inom oss som behöver helas. Att varje gång vi har ”kastats tillbaka till 3D” visas vi var vi fortfarande har inre arbete att göra. Det kan vara att vi behöver arbeta med dömande, dualitet och acceptans. Ibland förbereder det som ”retar” oss för nästa fas så fort det är helat.

Till exempel har jag en klient som har en förbluffande förmåga att hela. Hon vill gärna ha detta som sin huvudsakliga sysselsättning men ekonomin tillåter inte det. Hon tog ett kontorsarbete för att få ihop det och känner sig extremt stressad(”retad”). På ytan förefaller det som om arbetet inte är bra för henne och att det var ett misstag att överge hennes kallelse att hela. Vid samtal med hennes guider förklarade de att hennes stress berodde på att hon inte kunde släppa trycket från arbetet när hon gick hem vid dagens slut. Detta arbete hjälper henne att förstå att hon måste släppa det, att hon inte kan ha kontroll på allt som händer men att hon kan kontrollera sin reaktion på vad som händer. Orsaken till att det är så viktigt för henne att lära sig avgränsning och objektivitet är att om hon skulle ha samma inställning i sitt helande arbete skulle det uttömma henne. Arbete med healing är så personligt och det är inte svårt att bli involverad och uppslukad så hon måste lära sig nu att släppa taget. Att hon blir ”retad” är hennes välsignelse, det lär och förbereder henne för framtiden om hon skulle arbeta med helande på allvar.

Att försätta sig i situationer där man kan bli ”retad” hjälper er också att träna på att hålla en hög vibrationsnivå oavsett vad som sker runtomkring er. Detta är en förmåga som måste tränas och varje gång ni förmår kvarstå centrerad i hjärtat, projicerande ut kärleksenergi till alla, höjer ni er egen frekvens. När ni väl förändrar ert sätt att betrakta skeenden, människor och platser som orsakar en djup reaktion som hjälper, inte skadar, kommer ni att börja se det som en välsignelse.

Ni är så otroligt kraftfulla och har förmåga att förändra allt omkring er med ett öppet och kärleksfullt hjärta. Att utstråla en hög frekvens hjälper er att aktivera den hos andra och planterar frön för andras uppvaknande.

Skickar oss all den kärlek och de välsignelser vi kan hantera. TACK till alla som delar detta arbete! Det betyder allt.

Jenny

To book a Spirit Guide reading or Ascension Guidance session with Jenny Schiltz, please go to jschiltz.appointy.com

For more information, go to www.channelingthemasters.org

Copyright 2016, Jenny Schiltz

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

Du gillar kanske också...