Lord Emanuel via Gillian Ruddy, 7:e november 2017

Lord Emanuel via Gillian Ruddy, 7:e november 2017

 

 

Ett Meddelande av Visdom och Inspiration

Den 7:e november 2017

Den nya paradigmen är här

 

 

Hälsningar Kära Ni! Det är jag, Emanuel som kommer idag, för att vara med er, sitta med er. Jag kommer att ansluta en stund i medvetandet, även om jag finns med er hela tiden. Då kan jag få er fulla uppmärksamhet, och då blir vår gemenskap kraftfullare. Men Kära Ni, jag är här, JAG ÄR med er och ni kan kommunicera med mig på detta sätt, när som helst, jag är alltid med er, dag och natt.

Denna stund med en kortare kanalisering, gör det då enklare för mig att kunna ansluta fullständigare till er, mer direkt anpassad, och då kan jag hjälpa er att bättre få förståelse för det ni upplever runt omkring er. Tiderna har förändrats Kära Ni, gör inga misstag. Ni lever i de nya energierna, de är här nu. De är här för er nu. Och saker och ting har ändrats. Jag kan hjälpa er på sätt jag aldrig tidigare har kunnat, jag är närmare än någonsin och slöjan är så tunn och ni kan ta er igenom den, och då är jag med er direkt. Jag kan omedelbart lyfta er ur er mörkaste förtvivlan, om ni ber mig. Det var inte möjligt så nära som för sex månader sedan, inte så som idag. Känn Kära Ni, känn det nu. Ta en stund. Var stilla. Andas in långsamt och djupt ända ner i magen, och andas sedan ut på samma sätt, mycket långsamt, och föreställ er sedan att all spänning försvinner med utandningen. Föreställ er att ni andas in allt ni behöver för att kunna bli uppfyllt, och andas sedan ut allt som hindrar er från att känna er uppfyllda. En gång till, in och ut. Så där. Här är jag för att hjälpa er. Vet ni hur älskade ni är? Vet ni hur vi ser er från denna sida av slöjan? Ni är mer fantastiska än ni kan förstå. Andas med mig nu, och låt mig fylla er med den storslagenhet ni består av.

Kära ni, ni upplever de tuffaste av tider men det är bara som det verkar. Ni har tagit in nya energier, som egentligen är gamla. Omedvetna och oavsiktligt går ni runt i det nya paradigmet, med ett gammalt paradigm i bagaget. Det kan kännas förskräckligt och förvirrande och för vissa, oroande. Det är ett symptom på att de gamla tillvägagångssätten kommer in i nya energier, och det fungerar inte, saker och ting blir värre än någonsin då. Låt mig hjälpa er att uppleva de nya energierna och våga gå in i dem, så att ni kan släppa de gamla sätten och tankemönstren.

Andas med mig nu, och låt mig hjälpa er att känna hur lätt det är att släppa de gamla sätten. Ingen är ute efter att skada er, världen kan verka grym och mänskligheten kan verka vara bortom försoning, men det är helt enkelt inte sant. Kära Ni, Gud finns inom er, men Gud finns också i det yttre runt omkring er, i allt och alla. Gud är livet, Gud är verkligheten och er Gud är en kärleksfull Gud, kan ni inte se att allt utveckla sig för att ge er den bästa chansen för att väckas upp till Gud inom er.

Inget av detta är till för att skada er, straffa er eller för att balansera karma, inte nu längre. Livet kommer fram för er precis på det sätt som behövs, för att anpassa er till den perfekta Gudsordningen, för att ge er det ni behöver för att utföra resan inom er. Att vända er inåt är den enda vägen ut. Och, den familjemedlem som ni bara inte kan älska, är Gud förkroppsligad, som visar er precis det ni behöver, för att kunna se er själva.

Och, den medarbetare som verkar ha för avsikt att göra ert liv surt, är Gud förkroppsligad, som dyker upp precis på det sätt ni behöver, för att ni ska lära er att gå inåt, och ta reda på hur mycket medkänsla ni har inom er, hur mycket förståelse ni kan ha. Dessa kvaliteter behöver ni inte arbeta på att utveckla Kära Ni, dessa egenskaper finns inom er och väntar på att avslöjas, och om ni inte kan avslöja dem själva, så kommer Gud att visa sig för att hjälpa till, för så älskade är ni, och när en person skickas för att väcka upp er och ni ignorerar det, eller saknar möjligheten att se det inom er, då kommer Gud att skicka er någon annan och sedan ytterligare en och så vidare, och dessa irriterande människor är som flugor i ert vinglas, som bara fortsätter att komma, tills de avslöjar Gud inom er, och visar er hur man älskar på ett sätt som Gud älskar, utan krav och utan villkor.

Att älska som Gud älskar, är att älska de ni möter, precis som de är. De är perfekta och de ger er guldklimpar av visdom, för att ni med ödmjukhet ska kunna se er själva inombords, och se vilka lager av dimma och smog som fördunklar tankarna, från de ni är av Ren Kärlek.

Kära Ni, bilen som inte startar när ni redan är sena, barnet som inte gillar maten ni lagt ner en timma på att tillreda, hunden som inte vill göra ifrån sig där den ska, receptionisten som svarar som en robot, den gamla damen som inte kan få kortet att fungera i kassan och sinkar hela kön i matbutiken, är ALLA GUD. Allt detta visas upp för er, ja för er Kära Ni. Visas upp för att visa er tillbaka till er själva, för att visa er vilka delar av er som fortfarande gömmer sig i skuggan från det rena solskenet, som är ert strålande gyllene Heliga Hjärta.

Kära Ni, blommorna sjunger när ni går förbi, klipporna vet ert namn, träden viskar ”här kommer hon, Gud ser Ljuset, och han ser den strålande kroppen som är Guds storhet förkroppsligad”. Djuren vet vilka ni är, alla vet vilka ni är när ni uppträder som Gud förkroppsligad, och allt i detta Universum konspirerar för er bästa utveckling, och när ni inte längre behöver påminnas av griniga, hänsynslösa människor, för att ni fortfarande ibland är griniga och hänsynslösa mot er själva, då kommer Universum att börja konspirera till förmån för er, och allt kommer att börja se väldigt annorlunda ut. Förstår Ni, min kära, kära familj?

Ja, ni är min familj och förstå Kära Ni, att när ni accepterar att allt är Gudomlig konspiration, då kan alla era skuggor skingras och när de försvunnit återstår bara solsken, och hela Skapelsen firar själva marken ni går på, avgudar er, och allt kommer i dagen för att visa er att ni är Gud förkroppsligad, marken ni går på, växterna ni rör vid och luften ni andas är Helgad, Helig and Allsmäktig..

Detta är ni. Den gamle mannen som kör väldigt långsamt framför er, säger det till er. Lyssna! Lyssna. Le åt hans underbara uppenbarelse. Se Gud i hans ögon.

Gå med mig. Jag finns alltid vid er sida och Kära Ni, när det blir alltför mycket, säg mitt namn och jag kommer omedelbart, och kan presentera lösningar på era dilemman och snabbt återställa ert hjärta till kärlek. Jag kan det. Det är mitt löfte till er. JAG ÄR Emanuel och ni är älskade i varje andetag. Totalt. Känn det.

Jag älskar er.

Så är det och så kommer det att förbli.

 

Överförd genom Gillian Ruddy.

Detta meddelande är en gåva, kopiera det gärna och dela det fritt. Jag hävdar dock den Universella upphovsrätten till detta budskap, i namnet av den Uppstigna Lord Emanuel.

 

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...