Yeshua via Linda Dillon 7 oktober 2021

 

 

Yeshua via Linda Dillon 7 oktober 2021

 

 

Linda Dillon: Yeshua – “Vilken är Naturen av den Heliga Föreningen?”

7 oktober 2021

 

https://tinyurl.com/mudbxcrf

Det är att komma samman hjärta till hjärta för att dela med sig av det som är heligt. Och vad är mer heligt än kärlek? Vi är enade i hjärtat på sätt som är större än något solsystem …

Kanalisering:

Hälsningar, jag är Yeshua. Jag är Jesus Sananda, jag är Jesus, jag är Yeshi, jag är brodern, jag är allierad, jag är vän. Och det är så jag vill komma till dig idag och varje dag … som bror, allierad och vän. Och ja, ibland guide, ibland healer, ibland lärare. Vad du än behöver, hur du än behöver det, önskar, ber, hoppas att jag ska finnas i ditt liv som älskad, det kommer jag att vara. Och vet söta ni, på samma sätt dyker ni upp för mig. Jag tror att ni inte alltid inser detta, nivån på helig förening och partnerskap som vi verkligen har gått in på.

Och ni säger till mig, ”Nåväl Mästare, hur kan jag möjligen vara din lärare?” Såklart ni är. Tänk på det, älskade, ni lever i ett oändligt, ständigt expanderande, exploderande universum. Och vad betyder det? Det betyder, älskade, att ni också expanderar. Ni vecklar ut era vingar som aldrig förr, och det är en ganska stor bedrift.

Och så säger jag till er, ”Hur ser er gemenskap ut, hur tänker eller känner den mänskliga gemenskapen just nu i en mänsklig existens?” Och du vänder dig till mig, och du säger, ”Tja, Yeshi, den här gruppen tror det här, gruppen känner att det finns olika trender …” Och när jag säger att detta inte är vettigt förklarar du det med skratt och munterhet och tålamod. Detta är den heliga föreningens natur; det är att komma samman från hjärta till hjärta för att dela med sig av det som är heligt. Och vad är mer heligt än kärlek? Kärleken finns inuti orden, utseendet, attityderna, beteendet.

För länge sedan berättade Gabrielle att kärleken är inbäddad i varje ord, och utrymmet i varje bokstav, och mellan varje bokstav och mellan varje ord. Det är också sant när det är telepatiskt, talat, skrivet … det spelar ingen roll. Ingenting är lättare; ingenting är enklare än överföring av kärlek. Det är inte komplext; det är lika lätt som att andas. Det är bara i de mänskliga förnekelseparadigmerna som det blev något svårt, att många scenarier och dramer … de mänskliga missbruken … blev för inbäddade. Kärlekens överföring sker i varje andetag, i varje hjärtslag. Det är inte något du behöver sträva efter att göra; vad du behöver göra är att helt enkelt, härligt, glädjande vara dig själv.

Betyder det nu att varje person kommer att omfamna dig, älska dig tillbaka, hålla med dig? Inte riktigt än … men svaret är faktiskt, ja. Och hur sker det skiftet? Hur sker den monumentala förändringen i attityder och beteenden? Genom vänlighet. Genom omtanke. Genom hjärtdelning; genom att tala med hjärtat; genom att lyssna på hjärtat.

För länge sedan, när jag vandrade på planeten, var det många som inte gillade mig, som trodde att jag var en förrädare, som trodde att jag var en problemskapare, som trodde att jag var helt galen. Men låt mig dela med mig av något … det fanns rabbiner och Fariséer och gatuförsäljare och helare som jag skulle tala till med vänlighet. Och inom vänlighet finns respekt och heder för det är heliga naturen för den varelsen, för varje varelse. Och det fanns de som skulle hysteriskt skrika åt mig. Men det var några som var mycket oense med mig men som satt och pratade vänligt med mig och hedrade min gudomliga rättighet och min mänskliga rättighet till min åsikt. Naturligtvis hoppades de på att få mig att svänga och låt oss vara sanna om detta, jag hoppades att få dem att nå deras hjärtan, och ibland gjorde jag det, och ibland gjorde jag det inte. Men inuti samtalet fanns överföringen, både från mig och in i mig från dem.

Det handlar inte om oföränderlig sanning … det finns bara en sanning, den förändras inte. Det finns många scenarier som är byggda för att distrahera, och många blir distraherade på grund av det mänskliga tidigare beroendet av drama. Det är dags att säga: ”Vadå?” Och att omfamna varandra som bröder och systrar, som gaianer, som hybrider, som stjärnväsen, som en. Det är så Nova Earth är byggt.

Modern, och många, säkert Gaia, talar ofta till er om mångfaldens glädje. Varje person, varje djur, varje blomma, varje moln, varje berg har en annan, lite annorlunda lins på upplevelsen av att vara i form. Och varje lins är giltig. Inte när den är skuggad och färgad av lögner eller osanning. Men även när den är helt frånvarande finns det alltid en annan lins och ett annat perspektiv … och det är gåvan.

Ni vet, det fanns tillfällen när Magdalena och alla mina vänner skulle gå ut på landsbygden … de skulle tro att det var undervisning och predikande. Och när det fanns många, och i min tid, betydde det sällan mer än några hundra … men det var många, och jag skulle vara så upphetsad, inte om konvertering utan för att det var förenande, det var chansen att vara tillsammans i kärlek.

Ja, det finns det talesättet som säger att när två eller fler är samlade … Men låt mig berätta för er mina vänner när vi skulle samlas … och det var många … det var glädjefyllt. Och ja, jag skulle se till att alla hade något att äta och dricka för att jag ville att de skulle komma. Jag ville höra deras berättelser. Jag ville läsa deras hjärtan. Precis på samma sätt som jag vill vara med er, för att läsa era hjärtan och älskade, för att få er att läsa mitt. Inte bara som studsande speglar utan som vänner och familj.

Vi är enade i hjärtat på sätt som är större än något solsystem. Vi är vävda och sammanvävda på mirakulösa sätt. Låt oss gå vidare tillsammans. Låt ingen man, kvinna, barn, hund, katt, kamel, alligator, moln, orkan … låt ingen vara din fiende.Var snäll och medkännande och fira för att du och vi alla är på resan tillbaka till Enhet, tillbaka till hjärtat av En. Det finns ingen separation. Vi får bara ha denna upplevelse som änglar i form en liten stund. Så kalla på mig, gå med mig … Jag fortsätter att be dig att gå med mig, sitta med mig, leka med mig. Detta är min inbjudan ännu en gång. Hur kommer du att svara? Jag vet att du kommer att svara med kärlek, eftersom jag svarar dig på samma sätt.

Gå med min kärlek. Gå söta änglar i frid. Farväl.

 

 

Kanaliserad av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...