Galatril från Atlantis via Ann Dahlberg, 4 januari, 2018

 

Galatril från Atlantis 

Torsdag 4 januari 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Galatril och jag är tacksam över att få komma tillbaka idag. Jag har en glädjande nyhet att berätta för er. Sedan den förra gången som jag talade med er, så har det kommit fler besökare till Atlantis. De har blivit imponerade av vårt arbete och många har blivit helade från sina traumatiska upplevelser. En del har återkommit gång på gång eftersom olika trauman som de har upplevt har satt djupa spår i deras själ. Det har varit underbart att få träffa och hjälpa så många människor och många av dem har på ett eller annat sätt haft en koppling till Atlantis. Vi har fyllt några salar nu men det finns plats för många fler. Det råder en stor glädje hos oss på Atlantis för att vi nu får möjlighet att hjälpa och träffa så många av er. Det är en dröm som går i uppfyllelse. Här i Atlantis finns en ädelsten som har en underbar inverkan på ert känsloliv och den kan hela allt som kommer i dess väg om man har den rätta känslan och avsikten med den. Det är en helig sten och den kan endast användas till goda avsikter. Den kan även få dig att växa i tillit och medvetenhet. Det har alltid varit en kraftfull sten med stora och unika egenskaper. När medvetenheten hos mänskligheten sjönk så kapslades dessa unika egenskaper in i stenen onåbar för alla som inte kunde bära dess kraft. Några har räddats in i Atlantis och återfått sin unika förmåga. En god healer kan dock ta fram dess unika healingförmåga. För dess andra förmågor krävs det att man är en fullt medveten varelse och ett med allt.

Vi har healingtempel i Atlantis där de här ädelstenarna finns. De ligger i ett särskilt mönster som gynnar helheten både i er själva och den värld ni lever i. När ni besöker detta tempel kommer ni att känna dess kraft och få den healing ni behöver. Templen består av vit marmor och smyckas av undersköna blommor och blad. Vi kommer att visa er runt och ge er den hjälp och information som ni behöver. Vi har också djur här i Atlantis, djur som lever skyddat och i harmoni med varandra. De lever i en vacker natur och det finns en möjlighet att kunna gå och besöka dem. Det är en fantastiskt färgsprakande natur med allsköns färger av växter, blommor och djur t.ex stora färgglada fjärilar. Ni kommer att älska det, det är jag säker på. Vi använder oss också av en helt annan teknologi än vad ni är vana vid. Det mesta är byggt med hjälp av kristallenergin men det finns även en hel del annat som kan vara intressant att titta på. Quantumenergin är oändlig och kan användas på många olika sätt.

Jag ser fram emot fler besök, det har varit så roligt att ha er här. Vi önskar också att fler vill komma och besöka oss. Atlantis är en vacker oas i er värld precis som Telos och vi finns här för er och den värld ni lever i. Vi hjälper er på alla sätt som vi har möjlighet och tillåtelse att hjälpa er på. Vår värld är öppen för er och ni är välkomna hit närhelst ni känner att ni vill göra ett nattligt besök. Det finns mycket som vi kan lära och hjälpa er med. Det finns också mycket som ni kan lära oss. Vi lär oss hela tiden av varandra och ni ska veta att ni är mycket älskade. Era besök är alltid kära och efterlängtade.

Jag är Galatril och jag ser fram emot ett möte med Er.

I tacksamhet

Galatril

Du gillar kanske också...