Svalorna via Beatrice Madsen  1 augusti 2018

Svalorna via Beatrice Madsen  1 augusti 2018

Vi kommer med glädje, med glädjeyra och skickar små duster till er av energi, ljus, lätt och lekfull och glansfull. Äntligen, äntligen händer det. Ljuset segrar över mörkret och ni kan flyga med oss en smula upp till högre höjder. Ni kommer så småningom möta höjder ni inte visste fanns, inom och utom er.

Vi ser hur ni oftare tar de högre lösningarna för era problem, hur ni släpper ert ego för att tänka på helhetens bästa och vi kvittrar i skyn av glädje för det. Det är ett stort steg och när ni har en vana från er prägling och från tidigare liv att kanske tänka mer egoistiskt så är ett litet mirakel när detta sker. Detta är de verkliga miraklen i vår tid, när människan väljer kärlekshandlingar och ljusa , högre lösningar på konfliker och problem där egon i många långa livstider ställd till det och valt destruktiva mörka vägar. Hosianna, vi fröjdas åt det, åter och åter igen.

Vi kommer med en mycket hög, ljus frekvens och vi lägger dessa energispår i er sky. Vi har alltid varit en motvikt mot de mörka som försöker lägga mörka ridåer i vår sköna blå himmel, som fördunklar ert sinne och gör er sjuka. Vi driver på som små ljusprojektiler och lägger helt andra frekvenser med upplyftande energier till er alla och vår sköna, gröna Moder Jord.

För att få tillgång till vår energi kan ni föreställa er att ert högre jag är en svala, som flyger mycket, mycket högt. Denna svala kan vara som en bro till ert verkliga högre själv innan det har befäst sig helt.

Vi svalor har en ljus och lekfull energi. Vi leker hela tiden, flyger ikapp och tjattrar, gör loopar och störtdyker, flyger så högt upp bland molnen igen och ser er som små prickar där nere, även om vi känner er energi som om vi vore nära.

Vi vill stärka er lekfullhet och det enkla och lätta inom er. Lyssna till vårt kvitter, lyft de små svalvingar du har inom dig, tjattra, lek och reta din nära, ha kul, hoppa och sjung. Du människa har kommit en bra bit på väg. Vi gläds!

Du gillar kanske också...