Fransiskus via Beatrice Madsen, 22 december, 2018

Fransiskus        via    Beatrice Madsen     181222

Kom ihåg, käraste ni att ni har ett val. Ni har alltid ett val. Valet att välja vad som är bra för er.

Detta är relativt nytt eftersom ni blivit så pass kontrollerade och programmerade,förslavade tidigare så har ni då inte haft det fria valet på samma sätt. Det fria valet har på sätt och vis varit en illusion då det har handlat om så många andra faktorer om ni haft ett val eller inte. Om ni haft ekonomiska medel tillräckligt för att kunna använda er av er kreativitet, om ni haft jag-styrka nog beroende på hur pass trygga ni varit i barndomen och andra omständigheter.

Ert sanna väsen vill nu fram inom er och få lov att skina och skapa mer fritt som det längtat efter under alla dessa år av slaveri. I detta skeende när ert sanna jag vaknar lurar en mängd faror och fällor på vägen. Dessa faror och fällor vill återigen ta er uppmärksamhet och förslava er. De vill säga att ”du duger inte som du är”, du måste göra om dig för att bi älskad och förstår du inte hur dum du är.

Ni, käraste vänner behöver förstå att ni har ett val. Ni har numera ett aktivt val att välja bort det här skadliga. Jag, Fransiskus bönfaller er, välj bort det som inte är bra för er. Låt din egen vilja styra så att inte din blick ständigt matas med det skadliga. Lyft din blick och se himlens intensivt blå eller matt grå nyanser, se stjärnorna blinka till just dig en efter en.

Du har ett val på så många plan, kära. Du kan till viss del välja vad du vill se och du kan till viss del välja vad du vill tänka. Ju mer medveten du blir om att du har ett eget val, desto mer öppnar sig möjligheten för dig att göra djupare mer aktivt etiska val som är bra för dig och din omgivning.

De himmelska höjderna finns för dig, oh människa. I denna livets hårda skola, har du nu gått varv efter varv och nu kan du äntligen börja andas mer fritt och glädjas åt den ljusvarelse du faktiskt är.

När nu varje bister sanning avtäcks, den ena efter den andra så är det viktigt med era aktiva val så att ni kan lyfta och lysa ty tyngden finns där konstant i eran vardag och det är inte mer av den varan ni behöver.

Låt ljus och värme av den stora helgen omfamna dig på de allra djupaste planen och tan så hand varandra, djuren och naturen.

Eder allra högtidligaste broder Fransiskus

Du gillar kanske också...