David Bowie via Beatrice Madsen, 5 january, 2020

David Bowie      via Beatrice Madsen  20200105

Jag är inte den ni trott att jag är. Jag är någonting annat, så mycket mer, så mycket större.

Min essens är mystisk och så fortsätter jag att framställa mig på denna sidan. Kanalen är uppriktigt förfärad över mig och jag kan bara visa en smula, så mycket som hon kan uppfatta.. Alltså jag är så mycket mer än hon kan visa.

Jag hade en uppgift på jorden. Den var inte bara att roa. Det fanns andra toner, grader av min lära. Lyssna på mina sångtexter så kan en del av er börja höra min rätta uppgift, det jag ville förmedla. Jag var i sanning en föregångare och en profet, på det sätt som jag visade mig, min show. Både mitt utseende och min musik, mina framträdanden var extraherade sanningar av framtiden. Jag bringade något helt nytt, något framtida, könsneutralt lockande. Jag lockade både kvinnor och men till mitt väsen och det med mening. En mening att gå bortom det förutbestämda, in till det nya och spännande ibland skrämmande.

Inget av det jag presenterade var någon slump. Jag jobbade i ett team. Vi kan kalla det glasnost, hehe.

Ni har kommit en bra bit. Kom jag på samma sätt idag skulle jag knappt märkas, kan ni tänka er det?

Jag vill säga dig att du ska ta det nya till dig. Våga experimentera. Våga andas ny luft och tänka nya, storslagna tankar. Den musik som kommer är inte ens påtänkt idag. Du lever på 2000-talet. Det är en välsignelse. Kanalen känner sig obekväm med min närvaro, samtidigt är jag spännande, hehe. Precis som jag var i jordelivet, obekväm och spännande, lugn och karismatisk. Nu vill jag tala till dig att bliva på samma sätt som jag. Lugn och karismatisk. Din egen kreatör och på hittare. Det är spännande, är det inte. Lazarus kom till liv igen. Han dog inte vet ni.

Han dog inte.

Du gillar kanske också...