Judas Iskariot

8 januari 2018

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas och ett nytt år har börjat. Ett år att se fram emot. En ny frihet väntar Er. En frihet som stiger upp inom er och löser upp den värld ni bor i. Många frihetsälskande män och kvinnor börjar nu ta sina första steg i det liv som de vet är deras, fri från andras tänkande och tyckanden. De vet att de har ett liv att vårda och en väg att gå. En bro att bygga som inte hör till den materiella världen utan den spelar upp sin melodi inom dem. Denna melodi gör sedan avtryck i den värld ni lever i. Ja, det är en förunderlig tid med många upplevelser och händelser som utlöser sig om vartannat.

Känner ni vibrationen inom er? Det kan nu vibrera lite starkare och ert hjärta kan slå lite extra slag lite då och då. Det är en stark våg av energi som har sköljt över Jorden och det är inte många som kan stå opåverkade inför den. Den rubbar balansen i era liv, för att ni ska befria er från höljet och vakna upp till er själva. Den går på djupet så har du några spänningar kvar i din kropp, så sopas de nu upp till ytan för att ses och därefter försvinna för gott.

Det gamla ger vika för den nya tidens ljus. En ny vibration har startat sin era på Jorden. Motståndet ökar svårigheterna så släpp, begrunda och släpp igen. Inse och förstå att de brister som du har kan repareras och ersättas med nya insikter och ett högre medvetande om dig själv och andra som är dina medresenärer. Det är en tid för rannsakning och ett återuppbyggande av ditt sanna jag. Det jag som härstammar från urkraften i universum. Acceptera dina brister och ta med dina insikter för att hela dig själv. Släpp gamla oförrätter och ta tillbaka kraften till dig själv. Tänk på att den som släpper repet går fri och kan ta nya spadtag som bättre gynnar en själv. Det är då du gör den bästa insatsen för dig själv och den värld du lever i. Din inre ledning blir tydlig och du kan då följa den väg som du har valt i livet. Det är genom din starka inre ledning som du kan bli den regnbågsbro som er värld just nu behöver.

En del av er har nu byggt denna bro och börjat att gå på den. De är en länk mellan himmel och jord. De vet vad de ska göra för att hjälpa sig själva och andra, så att de kan få en bättre värld att leva på. De vänder sig nu om och sträcker nu ut handen, för att hjälpa sina medmänniskor att ta samma steg som de själva har tagit. Det är dock en hjälp till självhjälp. Stegen mot en bättre värld inom och utom dig är det bara du själv som kan ta.

Var villiga att lämna över er till den heliga anden som blåser fram på Jorden idag. Var villiga att öppna upp hjärtats port. Var villiga att syna er själva i sömmarna. Var villiga att släppa det gamla och låta det nya få landa i era kroppar. Förstå att ni alla är älskade och förlåtna och att en ny era har börjat på Jorden med mycket ljus och kärlek. Allt detta kan bli erat vilken dag som ni än väljer det, men jag skulle råda er att välja det idag. Det skulle underlätta processen för er själva. Ni har mycket hjälp nu, så räck ut en hand och vi finns vid er sida. Vi hjälper er genom era svårigheter och vi ser lösningar, där ni tror att det inte finns några. Lösningar finns överallt och det gäller bara att man öppnar ögonen för att se dem.

Ja, livet tar en annan väg med er nu, vare sig ni är medvetna om det eller inte. Förändringar sker överallt på er Jord idag. Ni förändras och växer oavsett om ni är medvetna eller omedvetna. Världen står i brand som en del skulle uttrycka det, fast denna gången står det i brand av ljus. Ljuset har fått ett starkt fäste på Jorden och gör nu sin entré lite varstans i världen där det är öppet och välkommet. Det händer både stora och små saker beroende på hur stor dörröppningen är, men inget står still, kära Jordbor, allt rör sig, förändras och blir till.

 

Med dessa ord lämnar jag Er nu,för att låta ljuset lysa och belysa era hjärtan.

 

Stor kärlek

 

Judas

Du gillar kanske också...