Sanat Kumara via Kerstin, 9 januari, 2019

Sanat Kumara 9 januari 2019

Jag är Sanat Kumara. Frågor har uppstått om healing. Vad healing är och hur den fungerar.

Nu, i dessa gyllene dagar, överöses Gaia med helande/läkande energier. Healing är alltså detsamma som läkning. Läkning av kropp och av själ. Healing är kärlek, läkning genom kärlekskrafter. Tänk er Jesus, Kristusenergierna som han helade människor med. Kristusenergierna finns tillgängliga för alla, att hämta ner från Universum och ta in i era hjärtan. Ni ljusarbetare som sänder healing till både planeten, medmänniskor och djur där på, ni använder er av dessa energier. Alla varelser på Moder Jord föds med dessa Kristusenergier inom sig, men som ni vet är det svårt att behålla dem i hjärtat i ert moderna samhälle.

S:t Germains lila flamma omvandlar/transformerar era förträngda känslor. Den starka lila flamman bränner bort smärtan och löser upp blockeringar i era kroppar. Då kan också ljuset tränga in där, i era tidigare skadade kroppsdelar. Många omvandlar nu sina känslominnen i sina sargade kroppar till ljus och glädje. Slutresultatet blir en känsla av frid och frihet. Betänk att det är många inkarnationers smärta som ni har burit på, så räkna med att transformationen inte är gjord i en handvändning. Varje negativ känsla som ni bearbetar på djupet, helt och fullt, är ni sedan fria ifrån.

Som sagt, den healing och det kärleksljus ni nu tar emot på jorden är starkare och mer effektfull än någonsin förr. Som alla starka mediciner har den sina biverkningar. Det ljus som både Universum och ni ljusarbetare strålar gör att det negativa dras upp runt omkring er, för att sedan kunna avlägsnas. Många av er har blivit både utskrattade, hånade och hatade för ert arbete i Ljusets tjänst. När det sker, tänk då att ert ljusarbete ger resultat. Förhåll er neutrala i era känslor och lita på er kärlekskraft och er intuition.

Healingen tas emot i själ och hjärta när man är mogen för den. Bara skin ert ljus och njut av stunden för mycket händer nu i det fördolda. Även Gaia transformeras i djupet, djuren helas och freden på jorden kommer allt närmare. Se den värld ni vill ha och sök hjälp av alla de hjälpare, bröder och systrar som finns här för ert stöd, när ni behöver det.

Om du ännu inte har gjort det, våga släppa taget och gå in i dina känslor som du kan släppa så lätt i denna tid. Ljuset finns där alltid, redo att fyllas på i din kropp och själ. Är du rädd så minns ärkeängel Mikael och be honom vara med dig.

Apropå healing, att vara friska är ert naturliga tillstånd. Ni har glömt det genom årtusendena, inte minst genom religionernas förtryck. Den dag ni vågar gå in i ert hjärta och erkänna er egen storhet blir ni också helt friska, av er egen kraft. Ni är alla gudomliga, vilket betyder att ni ÄR Gud Moders och Faders kärlek. Er KÄRNA är redan frisk och hel.

Vi alla här är era bröder och systrar. När ni ber oss om hjälp från ert hjärta finns vi hos er, älskade vänner!
Sanat Kumara

Du gillar kanske också...