“2018” – GCR/RV Intel SITREP – fredag 1 september 2017

“2018” – GCR/RV Intel SITREP – fredag 1 september 2017

 

Alla inlösningar måste vara kompletta till det nya räkenskapsåret 2018 som börjar lördag 1 oktober 2017.

1 oktober är NPTB: s slutliga deadline (kanske var den alltid RV:s bakvägg).

Tänker NPTB att de kan sätta igång en säker och tyst september RV medan världen är fascinerad av att se Trumps offentliga avrättning? Ja.

Men den kinesiska militären är nu ansvarig för RV, över Dunford, över Ryan, över kongressen, över HSBC (som inkluderar Bank of China som går in i inlösencentra).

Men om den här sista helgen på sommaren inte är helgen som vi kommer att RV …, vilket har blivit 100% bekräftat av flera källor på flera arenor, är en 30 september bakvägg också skuldtaksdagen enl. en UST-källa.

Det betyder att USA inte kommer att ha några operativa medel från den 1 oktober utan RV. Punkt.

De kinesiska suveränerna har garanterat hela den amerikanska ekonomin sedan augusti 2013 och de har fått nog av sin börda.

Kina kunde inte bry sig mindre om hur saker kan se ut i den globala eller amerikanska pressen med en amerikansk ekonomisk kollaps. De fattar beslut utifrån sina egna astronomiska beräkningar som går tillbaka 5000 år och som tvingar RV till verklighet nu.

Förre President Obama orkesterar varje drag som Republiken utför, på uppdrag av de Äldste, från Washington.

Inte konstigt att Trump skyller på Obama för sina problem. Och ja, Trump är under husarrest och har varit det i flera månader.

Republiken planerar en tvångslösning för lördag kväll som avslutas före den 1 oktober 2017.

Kan en starttid lördag 3 september 3:30 AM EDT (09.30 svensk tid)vara korrekt? Och kan en sluttid tisdag den 5 september kl 07:28am EDT (13.28 svensk tid) när Merkurius Retrograd går direkt också vara korrekt för privata suveräna inlösningar?

Det kan vi inte att veta.

Detta kommer att tvinga General Dunford att säkra upp alla privata valutakontraktsverksamheter i september, och lägga upp uppsägningens flash bang distraktion för president Trump som vi tror också kommer i september.

RV kommer i slutändan att slå till så fort, så snabbt, så smygande, men kommer ändå aldrig att ses eller höras igen – du kommer vara tacksam för att du var så ordentligt uppmärksam under så lång tid.

Eftersom RV kommer att vara så snabb, och lätt att missa, och ändå svårare att se efter RV … som en nål i en höstack. Sobeit.

Gud är med oss

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...