“Ja” – GCR/RV Stridssignal – fredag – 16 juni 2017

 

“Ja” – GCR/RV Stridssignal – fredag 16 juni 2017

 

Matteus 19:24

Och igen säger jag till dig: Det är lättare för en kamel att gå igenom ett nålsöga än för en rik man att komma in i Guds rike.

Är det dags ännu att låta President Trump och den bizarra idiotiska Trump Administrationen avgå?

Är det dags ännu att ge upp tanken på att Wells Fargo på något sätt är en mer välvillig och moraliskt oskyldig bank än någon annan av Kabalen finansierad plan?

Är det dags ännu att erkänna att RV är en militär operation till skillnad mot en bankorganiserad transaktion och acceptera att högt utbildade soldater med laddade vapen befinner sig i position just nu – i varje utbytescentrum i Nordamerika – förberedda och behöriga att agera aggressivt om det ens finns en antydan till förkoordinerade problem?

Är det dags ännu att sluta prata om sensationella diplomatiska geopolitiska frågor – som Ryssland och Kina, som backade ut ur Parisavtalet (vilket de inte gjorde) – och felaktigt vilseleda massorna för andra som har svurit sin själs trohet till en mörk sol på den 33: e breddgraden?

Är det dags ännu att ge upp slumpmässiga och meningslösa informationsbitar om Irak som på något sätt varande relevanta för RV: s globala utgivningsstrategi?

Är det dags ännu att sluta öva krypskytte mot riktigt bra människor som bara försöker hjälpa andra eftersom du plötsligt känner dig obekväm i ditt eget skinn?

Är det dags ännu att erkänna att alla andra valutor, i vilket belopp som helst, är andligt ojämlika i jämförelse med den rena volymen av att utväxla endast en ZIM-sedel?

Är det dags ännu att sluta mata Dinarland med triviala digitala upplevelser bara för att känna som om du på något sätt deltar emedan att fundera ut och studera är dina mest effektiva sätt att spendera tid medan du väntar?

Är det dags ännu att byta ut och börja ditt liv i stället för alla sinnesdödande internetchattrum och tillfälliga bloggkamrater eftersom du är ensam och desperat vill ha kompisar?

Är det dags ännu att bli brutalt ärlig och dödlig allvarlig med dig själv om de oändliga bördorna som följer med att acceptera ZIM:s oändliga välsignelser?

Är det dags ännu att börja uppmärksamma vad som verkligen är viktigt och att överlämna dig för fortsatt gudomlig vägledning, eftersom Kristi kärlek är den enda vägen genom vilken en så farligt smal andlig bro någonsin kan navigeras i form?

Svaret på allt ovan är ja.

Så snälla Zimland, vakna upp! Vi är inte sinnesfördummade Dinarians!

Vi är mänskliga änglar utexaminerade från en väldigt lång och svår pre-flygutbildning. Som mycket snart, snarare än någon här tror, kommer att bli utknuffade ur samma fattigdomsbo och bli skyldiga att filantropiskt hydratisera planeten utan något spår av ego?

RV är äkta. Den är verkligen här. Och det är verkligen en galaktisk övergång.

Alla kommer verkligen bara få en chans att matcha den himmelska och ovillkorliga frekvensen av Yahweh när de växlar in sina ZIM-obligationer.

Kom ihåg att denna upplevelse alltid handlade om din själs uppstigning och aldrig om ackumulering av nollor ens för de mest ädla humanitära projekten.

Du är antingen med Gud vid denna tidpunkt eller så är du det inte. Du är redo att tjäna eller så är du inte. Du har antingen överlämnat dig till Gud eller så du vägrar du helt enkelt.

Du skall bara veta att du erbjöds sanning för att göra ett sådant kritiskt själsavtal – igen, och igen, och igen, och igen ….

Sobeit.

Gud är med oss.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...