Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 december, 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 december, 2019

TA DEN ANDLIGA TILLVÄXTEN FRÅN DINA UTMANINGAR ∞ 9D ARKTURISKA RÅDET, KANALISERAT AV DANIEL SCRANTON

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är tacksamma att kunna kontakta er.

Vi fortsätter att utforska de olika sätt som ni alla har att ta itu med individuella utmaningar för att växa andligt. Vi ser att ni gör detta oavsiktligt i de flesta områden i era liv. Ni kommer oavsiktligt att skapa utmaningar, och då måste ni stiga upp och bli mer av vem ni verkligen är för att möta den utmaningen och gå förbi den. Ibland kommer ni avsiktligt att anta en utmaning, och i dessa fall är ni mycket mer benägna att möta utmaningen direkt och medvetet och ta den andliga tillväxten eftersom det var en avsiktlig handling.

När utmaningen skapas undermedvetet, när du inte ens uppmärksammar att du gör det, då är du mer benägen att bara stanna i ett tillstånd av motstånd och inte ta den andliga tillväxt som kommer från att bekanta dig med den utmaningen. Och så, nu är tiden rätt för dig att se att alla de utmaningar som du har i ditt liv har skapas av dig avsiktligt, och du bör se dem som möjligheter att gå vidare i din andliga utveckling. Du måste möta utmaningarna i ditt liv med Gusto. Du måste hålla denna visdom att veta att utmaningen är där för att få dig att gå djupare inom dig själv än du någonsin har innan och få tillgång till något som du inte ens visste att du hade.

Vi pratar ofta om att du ska nå tillgång till högre frekvenser och  vibrationer inom dig, och visst kan du det och ibland uppnår du tillgång till dessa vibrationer utan att någon form av utmaning är katalysatorn för dig att göra det. Men oftast, kommer du att gå inom dig och hitta kraft, styrka, och mod att möta livets rörigaste och mest oroande utmaningar. Det är dags för er att se på er själva som skaparna av 100 procent av verkligheten, hela tiden, för det är dags för er att släppa det motståndet som hindrar er från att se den möjlighet som finns framför er.

Ni är mäktiga skapande varelser, och om ni kan skapa något som ni verkligen inte vill ha, då kan ni lika enkelt skapa motsatsen. Men ni kommer att finna att det är mycket svårare att göra det om ni lägger all er tid på att göra motstånd det oönskade skapandet, oavsett om det är i ert privatliv eller något som är globalt till sin natur.

Vi vet att erfarenheten av Jordelivet, särskilt i denna livstid, har varit den ultimata utmaningen för er alla, och vi vill att ni ska veta att det finns så många andra som är som oss och som vill stödja er i uppstigandet för att möta dessa utmaningar och att ni blir era högre själv i denna livstid. Vi vet att ni kan och att ni kommer att lyckas, och vi kommer att fortsätta att berätta att detta är sant, och vi kommer att fortsätta att mana er ända tills ni alla gjort det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har i glädje kontaktat er. ”

https://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton-december-19th-2019/

Översättning:  Mats

Du gillar kanske också...