Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton, 2 augusti, 2020.

Ni Har Blivit Maktlösa … Ta Tillbaka Er Makt ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton, 2 augusti, 2020.

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Det gläder oss mycket att ta kontakt med er alla.

Vi har varit ganska fascinerade under mycket lång tid av er villighet att ge bort er kraft i detta fria viljans universum. Ni behöver inte ge bort er kraft till någon eller något, och ni behöver verkligen inte ge bort er kraft till någon grupp, men vi ser att många individer gör det och sedan blir arga på vad de har gett sin makt bort till, som om de inte hade något val. Ni har alltid ett val, och vi är här för att uppmuntra er att ta bort er uppmärksamhet på det som ni tror är ansvarigt för er brist på kraft, för er brist på frihet, för er brist på glädje.

Vi inbjuder er att åter uppmärksamma det som gör er kraftfulla som energikällor. Er kraft kommer inte från era andliga gåvor och förmågor. Det kommer från er förmåga att välja hur ni ska vibrera, snarare än att bara låta någon eller något annat diktera hur ni måste känna. Hur en människa känns är ofta ett mysterium för människorna runt den personen, och mysteriet beror oftast på att det inte verkar som om personens livsvillkor alls är ansvariga för det de känner.

Ni vill att era känslor ska vara logiska, eftersom era sinnen vill att allt ska vara vettigt och vara förutsägbart, men er största kraft är er förmåga att känna, och den förmågan är mycket kraftfullare än era tankar, ord och handlingar. Men ni har tränats, och många skulle till och med säga programmerade, för att vara fixerade på tankar, ord och handlingar. Det är, mer än någonting annat, vad som har gjort er kraftlösa. Ni har bortkopplats, av samhällsprogrammeringen, från hur ni egentligen känner er.

Ni är inte undervisade om ovillkorlig kärlek i skolan, men det är den största superkraften ni har, för om ni kan vara kärlek inför allt och allting, kan ni vara i tillståndet av full vetskap om att ni är källenergi och källenergi är allting. När ni är allt är ni mäktigt kraftfulla, och ändå, vad vi ser gång på gång är att människor drar en linje i sanden och säger: ”Jag är inte det.” Det de faktiskt säger är: ”Jag är inte allt; Jag är inte källan. ’

Och om ni väljer att inte vara Källan, väljer ni att förminska er själva. Så här är vad vi rekommenderar. Upptäck genom att leva era liv vad ni älskar, och gör sen det. Fokusera på den saken eller älska den personen och fokusera på den personen. Var kärlek, och ni har all kraft från universum som backar upp er. Var i dömande, och ni arbetar med kanske femtio procent av vem ni är som människor. Ni är långt, långt ifrån den här källenergikraften när ni dömer. Lyssna på era hjärtan, följ dem och låt dem expandera för att visa er hur stora, vackra och kärleksfulla de är så att ni då och då kan få en glimt av kraften som ni håller inom er som Källans Energi Varelser i köttet.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft stor glädje av kontakten med er. ”

Översättning: Mats

The Arcturian Council via Daniel Scranton, August 2nd, 2020

Du gillar kanske också...