Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 20 november 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 20 november 2021

 

Your Relationships & What They’re All About ∞The 9D Arcturian Council

 

Dina Relationer och Vad De Handlar Om ∞Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

 

“Hälsningar vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så villiga att hjälpa er alla där på Jorden, eftersom vi vet att relationen mellan hjälparen och en som får hjälp är viktig i detta universum. Vi får spela denna roll som hjälpare, och du får upplevelsen av att bli hjälpt, och det är därför vi upprättar den här relationen med er alla och till er alla, och ni kan se på alla era relationer i livet på samma sätt. Varje person som interagerar med en annan person spelar en roll. Kanske spelar du rollen som den som muntrar upp någon annan, eller kanske spelar du rollen av en som upplever överflöd och är generös mot någon annan som är i nöd, eftersom de upplever brist.

Ni kan alltid välja hur ni ser på de olika relationerna i era liv, men en sak är säker. Ni valde att dessa människor skulle vara i era liv, och ni valde de relationer ni har till varandra. Anledningarna kommer att vara många, men alla av dem kan potentiellt leda till mer andlig tillväxt, mer framsteg av det mänskliga medvetandet, mer expansion till vilka ni verkligen är som Källenergivarelser. Och återigen, allt beror på hur du ser på dessa relationer, och då kan du välja hur du upplever dig själv i den relationen, istället för att spela den roll du tycker att du borde spela.

Lyssna på din vägledning som kommer till dig inifrån eftersom den alltid vet bäst, så hjälper vi dig också, för återigen, det är vår roll, och vi tycker om att spela den. Vi väljer att komma till dig från villkorslös kärlek, för det är det som känns bäst för oss. Vi älskar dig villkorslöst, och vi vet att oavsett om människor medvetet tar emot den kärleken eller inte, så har vår villkorslösa kärlek en inverkan på helheten av det mänskliga kollektiva medvetandet, och det är verkligen vad vi är här för att hjälpa just nu.

Det här är en tid av stor förändring, stor upplysning och en tid då det finns mera medvetenhet. Din medvetenhet kommer till dig genom dina upplevelser, men då får du också välja vad du är medveten om i varje givet ögonblick. Välj kärlek; välj expansion; Välj att känna dig själv bättre som den du verkligen är framför att döma någon annan för rollen de kommit överens om att spela för dig, oavsett vad det är, oavsett hur elaka de är. Låt er gå med det som är naturligt, vilket är energiflödet som tar er till högre och högre nivåer av medvetande, dessa medvetandenivåer är naturligtvis oundvikliga.

Men när du väljer dem, när du väljer att rida på vågen av den energin, då känner du dig mer kopplad till Källan, till villkorslös kärlek, till din sanna själs väsen, och det är vad du kom för, förutom att utforska dessa olika relationer och hur de alla kan upplevas av dig och alla andra. Vi älskar vår roll som hjälpare, och vi älskar när vi ser en eller flera av er öppna upp för att ta emot vår hjälp.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...