Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 april 2019

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 april 2019

GUDOMLIGHETEN INOM ER ∞ 9D ARKTURISKA RÅDET

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Det är ett nöje för oss att få varje enskilt tillfälle som ni ger oss att ansluta oss till er alla energimässigt. Vi är så entusiastiska över hur ni alla har öppnat upp er själva upp till oss och andra högfrekventa varelser som är här för att hjälpa.

Vi vill att ni alla ska känna till att den hjälp ni har begärt är här. Den är tillgänglig för er och den är tillgänglig för er nu, inte för att ni har förtjänat det, emellertid. Och det är ett mycket viktig påpekande som vi vill göra till er alla, för det är dags för er att känna till att vi inte letar efter de rättfärdiga. Vi är inte bara här för att hjälpa det renaste av hjärtan.

Vi ser gudomligheten i er alla och vi respekterar det tillräckligt för att prata med er som om ni är medvetna om den gudomligheten, som vi är. Ni har arbetat genom så mycket där på jorden under den här livstiden att det är helt förståeligt varför ni har haft era ögonblick av glömska. Det är helt förståeligt för oss att ni har haft det svårt att upprätthålla den nivå av medvetenhet som ni vill behålla.

Det är inte ert jobb att vara perfekta och vi håller inte någonting tillbaka till er som har gjort misstag. I varje ögonblick som ni känner er värdiga att ta emot vår kärlek, vår energi, våra nedladdningar och våra aktiveringar, kommer ni att få dem. Det finns ingen hierarki i våra icke-fysiska ögon. Vi dömer er inte.

Vi är helt enkelt här för att hjälpa och så är också många andra varelser och kollektiv. Och så är det självklart också Källan. Här i den nionde dimensionen känner vi oss själva mer som Källans Energi Varelser hela tiden än de flesta av er någonsin fått en glimt av inom er själva. Så vi vet hur mycket villkorslös kärlek och förlåtelse och medkänsla Källan är.

Kom ihåg att ni är Källan. Och om det inte finns någon separation, hur kan det finnas en dom? Vad bra skulle det göra? Hur skulle det tjäna Källan? Och det tjänar inte någon av er heller. Så släppa ert självdömande och er självkritik och släpp in all den hjälp ni får regelbundet, från en myriad av varelser, vars antal ökar hela tiden. Vi är här för att påminna er om vilka ni redan är och för att aktivera den medvetenheten inom er och vi kommer aldrig ge upp.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...