Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 19 november, 2021

Framtiden ligger öppen och det kommer så många möjligheter att göra alla tillfreds, så ställ in er på en riktning som svarar upp mot era ambitioner. Bra saker är på väg och väntar på att bli aktiverade för att öppna upp ett nytt landskap som ger er nya perspektiv på livet. Så se allt från den ljusa sidan och vet att er framtid är säkrad för att ge er mycket glädje. De Mörka kommer att ha blivit lämnade med de högre vibrationerna utom räckhåll. Oroligheterna som ni är i nu kommer att nå en punkt då allt lugnar ner sig för att ge en början på en fredlig tid. Så var positiva när ni ser mot framtiden, så hjälper ni möjligheten till att de bättre tiderna manifesteras.

Vi säger igen att det ni tänker hjälper till att skapa er egen framtid, så se den så fredlig som möjligt. De negativa influenserna förlorar sakta sin makt och styr inte längre människans framtid. Så skaka av de negativa energierna och bara tänk och handla på ett positivt sätt. Det kommer att kännas givande och till och med spännande då ni ser den ljusa framtiden komma inom synhåll. Många som redan gått över kommer mycket snart att börja komma tillbaka och växa upp med de nya energierna. De kommer att ha kroppar som inte kommer att duka under av sjukdomar utan håller sig friska hela tiden. Som vi också sa nyligen kommer de att födas med alla sina färdigheter och kunnande som de hade förut. Ni förstår nu att de högre vibrationerna kommer att lyfta er till en ny nivå.

Ni har redan märkt att det finns en mer hjälpsam inställning hos många. Det är ett mer vänligt närmande till varandra och hjälp som ges när det behövs, och så kommer det att fortsätta och vi vänder oss till de som har makten för att organisera detta. Ni är alla systrar och bröder i Guds ögon och är i grunden kapabla att visa kärlek och omsorg. Ni är alla Ett och tro och hudfärg har liten betydelse i de högre dimensionerna. Nämn vad som helst och ni har varit det genom era många, många liv medan ni utvecklats.

Kära Ni, kan ni inte känna Enheten i allt liv och acceptera att allt liv kommer från den Enda Källa ni kallar Gud? Ni har i perioder kallats tillbaka till Gudskällan bara för att skickas ut igen för att erfara vidare, och så fortsätter det i de stora Solvarven. Så tokigt det måste verka att människan slåss mot sina systrar och bröder, ofta så långt som till döden. Människan drar linjer mot andra bara för att de är olika utvändigt, utan att förstå att alla själar är jämlika och samma. Alla deltar i det stora dramat om Mänskligt liv det bästa de kan för att leva som Ett. Många själar har vaknat upp till sitt sanna jag och går framåt mot tiden för Uppstigning där de ser sig som Högre Varelser.

Det är mycket svårt att finna de rätta orden som beskriver friden och skönheten som ni till slut får uppleva, men er intuition kommer att känna de förändringar som sker. Himlen på Jorden kanske inspirerar er fantasi men den rena skönheten i de högre vibrationerna måste upplevas för att för att bli trodda. Hur ska man beskriva färger utanför ert spektrum, det är knappt möjligt då det är en oändlig skönhet i sig själv. Ni är vana vid att plantor dör efter bara en sommar, men se framför er de som aldrig slutar blomma. Ni har egentligen inte levt ännu, men genom era erfarenheter lärt att uppskatta de upplevelser ni haft.

Faktiskt har ni tillgodogjort er så mycket av era erfarenheter under loppet av alla era många liv. Tro oss, det tar faktiskt ganska lång tid för en själ som är ny på Jorden att vänja sig vid en sådan miljö. Föreställ er skillnaden att leva ett helt annorlunda liv bara genom högre temperatur. Sedan är det skillnad i livsstilen mellan kontinenter, det kan vara ganska utmanande. Ni skulle dock aldrig sättas i en miljö som var helt främmande för er. De erfarenheter ni fått har satt er i ett bra läge för större utmaningar medan ni går framåt till en punkt där ni lärt er av de lärdomar som getts.

Ni har ett mångfald av upplevelser som hjälper er att ta er an mer utmanande livsplaner och ofta vägleda andra längs en väg som hjälper dem att utvecklas. Att sträcka ut en hjälpande hand är en instinkt hos människan som i stort sett är mycket vänskaplig gentemot sina färdkamrater. När allt kommer omkring är ni på samma resa och har samma mål i sikte, även om ni inte inser det. Evolutionen pågår och på samma sätt kan er livsväg ändras utifrån era behov. Val hör till och innan ni inkarnerar diskuteras era behov så att ni ska få en erfarenhet som får er att avancera vidare.

Tiden är inne för reflektion över vad ni vill ha ut av livet, för era handlingar talar högre än era ord. Ni projicerar en energi som skapar en väg framåt som drar till sig det som behövs för att det ska bli er verklighet. Man ska vara försiktig med vad man önskar sig då inte många inser kraften i uttalade ord. Det behövs inte mycket fantasi för att se vad ni skapar för er själva med negativa tankar. När allt kommer omkring drar dessa också till sig motsvarande energier så var noga med hur ni uttrycker era tankar.

Vi har ofta tryckt på behovet av att uttrycka sig själv i positiva ordalag genom att använda ”Jag är” hellre än ”Jag önskar”. Man kan till exempel säga ”Jag är glad” och i drar så fall mer av det till sig själv vilket förstås är önskvärt. Försök att vara positiv angående era behov, och låt sedan energin svara på sitt eget sätt. Till skillnad från förr är nutiden i en högre vibration och svarar lättare på positiva vibrationer. Genom att se framåt och förbereda er för gradvis upplyftande av era vibrationer blir ni säkrare kvar på er valda väg. Varje själ som är redo bör skapa sin väg mot Uppstigning och ta denna underbara möjlighet att utvecklas bortom de lägre vibrationerna för att aldrig mer behöva se dem igen. Det är ett sinnestillstånd och inte alls så svårt att behålla som man kanske tror.

Jag lämnar er nu med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och er väg mot fullkomnande. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag, mitt GudsJag och alla själar har den samma förbindelsen med Gud.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Webbsida: Tree of the Golden Light

Du gillar kanske också...