Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 oktober 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 oktober 2020

 

Samarbete / Plejaderna, Sirianer, Lyrianer & Andromedaner

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi erbjuder er dessa överföringar för att påminna er om vilka ni har varit och för att locka er mot vilka ni kommer bli. Ni måste alla ha luckorna ifyllda på något sätt så att ni inte faller i fällan som säger att man bara är en människa som bor på Jorden. Många av er tänkte aldrig tanken att ni tidigare hade levt i andra delar av galaxen förrän långt in i vuxenlivet. Det är svårt för er att acceptera dessa typer av möjligheter som sanna, även om det ur vårt perspektiv är perfekt. Ni uppstod inte bara där på Jorden en dag. Ni har en historia.

Ni har vänner spridda över hela galaxen och bortom, och ni får minnen och aspekter av er själva väckta genom dessa sändningar, eftersom vi skickar så mycket mer än bara de ord som Daniel här kan komma med när han talar för oss . Det finns en mycket större bild här, och en del av er känner till den bilden. Vissa av er tar sig tid att gå utöver vad era sinnen kan förstå, och ni känner för upplevelsen att få dessa luckor fyllda av bara ett kollektiv från ett stjärnsystem.

Vi jobbar också med andra. Vi måste erkänna det. Vi samarbetar. Vi tillåter Plejaderna, Sirianer, Lyrianer & Andromedaner och så vidare, att släppa bitar och delar i de energier som vi överför genom denna kanal för vi vill inte att ni ska få hela bitarna om vilka ni är och vilka ni har varit. Och ni kommer tillbaka till alla våra stjärnsystem och sådana som ni aldrig ens hört talas om när tidpunkten är rätt. För tillfället fortsätt att titta upp i er himmel och fortsätt känna för resonansen med utomjordiska energier. Vi är här för att hjälpa till. Vi är här för att assistera.

Och även vår lilla grupp av medarbetare, här är bara några av många. Ni får aktiveringar för att fylla i dessa luckor hela tiden, och vi är inte ensamma i universum, och naturligtvis inte heller ni. Det är dags att inse att ni är en del av den stora historien som utgör den här galaxen, och att ni är pionjärerna där ute på Jorden och gör så gott ni kan för att förena alla energier, så att vi kan bli ett enhetligt galaktiskt kollektiv.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...