Jesus via John Smallman, 22 april, 2023

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg

 

Erkänn och hedra dessa glädjekänslor som uppstår inom dig.

22 april 2023

Mänskligheten går framåt vackert och mycket snabbt mot det kollektiva uppvaknandet och, som jag har berättat för er många gånger, är denna transcendenta händelse gudomligt säkerställd, och följaktligen är de framsteg som ni har gjort helt oåterkalleliga. Det finns bara ”några lösa trådar” att binda upp, och sedan kommer du att vakna, och din glädje kommer att vara gränslös.

När du fortsätter att vänta med entusiastisk tro på Guds plan för att denna mest underbara händelse ska utvecklas, se till att tillbringa tyst tid dagligen med att bara vara. Ni är alla extremt kraftfulla varelser, så när ni bara sitter och håller avsikten att bara älska effekten av era individuella och kollektiva avsikter är långt bortom er förmåga att föreställa er. Vet att din jordiska närvaro vid denna tidpunkt i uppvaknandeprocessen är väsentlig, och att din framgång i att uppnå fullgörandet av de gudomliga uppgifterna som du var och en ställer till dig inför denna inkarnation är total.

Det är den individuella närvaron av var och en av er i form – Sannerligen, hela mänskligheten! – det är den drivande energin bakom din uppvaknandeprocess. Att vakna är mänsklighetens kollektiva och individuella fria viljaval, såväl som att vara din suveräna rättighet. Det valet gjordes nästan så snart du började engagera dig i separationsupplevelsen, eftersom du omedelbart kände den intensivt skrämmande känslan av övergivenhet som verklig separation, om den skulle inträffa, skulle framkalla. Men ditt första engagemang gjordes med stor spänning och entusiasm, så att du omedelbart och mycket djupt gick in i det illusoriska spelet eller drömmen som du hade konstruerat, och sedan kunde du inte hitta vägen ut. Du var vilsen och extremt rädd – det var din initiering i känslan eller känslan av rädsla, och därav följande tro på rädsla som ett tillstånd av vara.

Plötsligt hade ni alla egon! Och, som ni väl är medvetna om, i våra dagar tenderar egon att springa ut när de får göra det. Detta händer väldigt ofta eftersom den stora majoriteten av de i mänsklig form helt identifierar sig med sina kroppar och sina egon. Denna idé om att ha en individuell och helt personlig oberoende identitet var en viktig aspekt och avsikt när du konstruerade det illusoriska tillstånd där du ser ut att ha en engångsupplevelse av livet. Detta skulle följas av din individuella terminala utplåning, kulmen på separationsspelet som du uppfann och valde att engagera dig i med din fulla uppmärksamhet för att göra det så verkligt som möjligt. Du lyckades bortom dina vildaste drömmar!

Nu är det Game Over! Det finns ingen möjlighet att åter engagera sig i det eftersom det har tjänat sitt syfte och kasseras. Ni har valt att återvända till vakenhet, till verkligheten, och djupt inom er själva finns det stor glädje som uppstår när ni börjar känna att det händer. Erkänn och hedra dessa glädjekänslor som uppstår inom dig, för du vet intuitivt att de är fullständigt giltiga, att ni alla är oändligt värda Guds eviga kärlek till er. Din intuition leder dig alltid till att öka medvetenheten om den kärlek som var och en av er är, även om era egon gör motstånd och försöker få er att tro att ni alla är en ovärdig och obetydlig varelse bland miljarder. Gudomlig vägledning är tillgänglig för dig i varje ögonblick, allt du behöver göra är att hålla avsikten att vara medveten om det, och sedan tillåta er själva att engagera er fullt ut med det, detta kommer åtminstone att börja tysta era egons högljudda motstånd mot verkligheten av vem du är.

Efter att aldrig någonsin ha varit separerad från din Källa – det eviga energifältet av oändlig Kärlek och Visdom – behöver du bara sätta och upprätthålla avsikten att återigen vara medvetet medveten om att vara Ett med Den för att kunna återvända Hem. Många av er upplever känsla eller känsla av att inte höra hemma här som människor på jorden. Och du gör inte! Livet som människa på jorden är ett extremt begränsande och tillfälligt tillstånd som bara varar tills ni tillåter er själva att bli medvetna om att ni inte är era kroppar, och att dessa gränser är overkliga. De som har haft nära-döden-upplevelser eller upplevelser utanför kroppen är medvetna om detta och har i många decennier nu delat denna information brett. Det är dock först helt nyligen som denna information accepteras som en giltig indikation på att ni inte bara är mycket mer än era kroppar, utan att ni verkligen är eviga varelser, varelser som aldrig kommer att dö!

Medvetenheten om att era liv som människor bara är tillfälliga upplevelser och att livet är evigt har blivit mycket mer utbrett under de senaste sju eller åtta decennierna, vilket intensifierar den kollektiva avsikten att vakna upp till livets fullhet som ett med mor/far/gud. Denna medvetenhet är ett direkt resultat av att människor väljer att svara på Rösten för Gud inom sig själva – den Helige Ande – som alltid försiktigt har påkallat deras uppmärksamhet under hela deras mänskliga liv. Det är en väldigt tyst röst som lätt dränks av dina egons skrällande och högljudda röster.

Det som har hänt är att fler och fler av er har blivit totalt missnöjda med den nästan fullständiga negativiteten i era egons tankesystem när ni inser att det är de som ständigt leder er in i konflikter, antingen en på en, eller med många andra, som i krig mellan nationer, då de entusiastiskt uppmuntrar er att skylla på andra eller världen i stort för all smärta eller lidande som ni själva kan genomgå. Medvetenhet om att antingen attackera andra eller försvara er själva oundvikligen leder till ytterligare konflikter har äntligen blivit uppenbar och obestridlig för den stora majoriteten av mänskligheten. Under det tjugonde århundradet följdes kriget 1914/18 för att avsluta ALLA krig snart av andra världskriget, vilket gjorde det klart för alla som valde att se att för att upprätta fred på jorden behövde människor sluta skylla på och slåss mot varandra över sina olikheter . Ändå har krig fortsatt att vara en stor ekonomisk fördel för dem som har makten och auktoriteten att starta dem, samtidigt som de uppmuntrar och styr andra att utöva striderna.

Nu har alla valt att SE! Fredsrörelserna, som etablerades under senare hälften av förra seklet, har gjort det nästan omöjligt för någon att fortsätta tro att det är vettigt att gå i krig med dem som har olika åsikter eller åsikter. Medvetenheten har vuxit om att alla har rätt att följa sina egna trossystem så länge de inte försöker tvinga andra att hålla med dem. Ni är alla ett med mor/far/gud och samtidigt är ni var och en differentierade och individuella varelser fria att engagera er i era egna kreativa och inspirerande strävanden. Som en analogi kan du tänka på individerna som spelar sina individuella musikinstrument i en stor orkester, och tillsammans skapar en mycket vacker musikalisk harmoni av ljud för att glädja deras öron och känslor, och även de av publiken som lyssnar på dem, hänförda.

Harmoniskt samarbete med varandra är ert naturliga tillstånd, eftersom kärlek fyller era hjärtan och vägleder era tankar, ord eller handlingar. Även om många av er håller med om att det måste vara så, är det extremt svårt för er att följa den gudomliga vägledningen i varje ögonblick när era egon längtar efter konflikter att engagera sig i så att de sedan kan bevisa att de har RÄTT!

Det är därför, som ni alla absolut och tydligt förstår, det är så viktigt för er att tillbringa tid dagligen i fred i era heliga inre helgedomar. När du är där, avslappnad och ostörd, om än bara för en kort stund, gör en poäng av att bjuda in Kärleken att fylla dina egna hjärtan och varje människas hjärtan. Att göra just detta är ditt syfte för att vara i mänsklig form i just detta ögonblick. Lita helt på din intuition som ständigt påminner dig om detta, och låt den vägleda dig hela dagen. När du gör det, som många av er redan har upptäckt, kommer din dag att flyta mycket smidigare och kärleksfullare, och du kommer att finna att du har stunder av glädje bara för att du lever.

Din kärleksfulla bror, Jesus.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *