Gaias budskap för Earth Day, 22 april 2023

 

 

Gaias budskap för Earth Day
22 april 2023

av Lee Degani
https://connectiontohealing.org/

 

Min käraste, jag är Gaia, din mamma, din jordiska mor. Vi är skapade, konstruerade av samma ingredienser, av Kärlek, av Ljus som formas till den fysiska sfären. Du är av mig och jag är av dig.

Det finns tillfällen som du märker att du har vindar som flödar genom din kropp. Eller kanske gåshud eller frossa. Och jag har också mina vindar när vinden blåser, när löven prasslar. Alla ska ge er förståelsen, budskapen, att vi är ett. Och att det finns en helig kommunikation mellan mig och dig. Och att du, som den ultimata delen av ditt gudomliga jag, får budskapen att ge din törst lite vatten, du får budskapen att ge din kropp lite näring, men det finns också näring inombords.

Allt du behöver finns inom ditt heliga jag, precis som allt jag behöver finns inom mig. Finns det tillfällen då jag kämpar och som jag gråter? Ja, för jag har inte alltid blivit behandlad på ett heligt sätt. Jag har inte låtit mina älskade barn lyssna på mina tecken, lyssna på mina budskap, lyssna på hur jag ska tas om hand. För som din mor ger jag dig ditt hem. Du finns i min kropp. För när du ger dig själv möjligheten att öppna upp en kanal där du kan ta emot och lyssna och sedan agera, då hedrar du dig själv.

Förnedrar jag dig någonsin? Nej. Allt jag gör för dig är av kärlek. Och du säger, men Gaia, Jordmoder, hur är det när du kommer med orkaner och när du kommer med bränder och när du kommer med torka? Mina söta barn, detta är bara för att jag ska komma i balans och fortsätta ge er ett hem. Och varför måste dessa saker hända? Precis som din fysiska kropp behöver komma i balans, så måste min.

Kan vi arbeta tillsammans nu? Ja. Precis som du ger kärlek till en kär mamma, så kan du ge kärlek till mig. Och genom att göra det hjälper det till att stabilisera mig och eftersom vi är sammankopplade stabiliserar det dig.

Börja vara uppmärksam där det finns en värk, när det finns ett behov av att stretcha, när det finns ett behov av att äta närande mat. Lyssna. De gånger du vill äta det som inte är närande för din kropp beror bara på att det är något i obalans.

Gå in i dina älskade och lyssna. Lyssna på vad vi berättar för dig. Och det är bara av kärlek. Farväl.

💕Älskar Gaia och Lee

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *