Judas Iskariot

Onsdag den 3/9 2014

Kanal: Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Solen lyser starkt ner påEr jordebarn. Den nya tiden har kommit för att stanna. Så gläds med mig och alla våra galaktiska vänner. Det ligger en stor förväntan i luften. Allas blickar är nu intensivt vända mot jorden. Jorden rör sig nu snabbt framåt i sin transformation. Hon är en stor fröjd att se på. Beundrad av många från när och fjärran. Det är som om alla håller andan med stor förväntan av vad som nu håller påatt ske. Detta är någonting stort för hela galaxen, ja hela universum kommer att påverkas.

 

Detta kommer ni att förstånär den tiden är inne. När ni mött era egna multidimensionella jag. Ni är mer än vad ni tror, kära vänner. Det blir många överraskningar som ni kommer att fåvara med om. Jag kan förståatt ni funderar nu men ni kan bara fålite information i taget. Annars kan det bli för mycket för era hjärnor att ta in.

 

Kroppen förändras nu för att ta emot den högre frekvensen av ljus. Allt måste ske i balans. Balansen är viktig. För mycket ljus för tidigt kan ge oförutsedda svårigheter för den mentala funktionen i kroppen. Därför tar kroppen bara in såmycket ljus som den behöver för att de ultimata förutsättningarna för vidareutveckling i kroppen kan ske. Detta är förståss helt individuellt.

 

Du och din kropp är Ett och ni ska nu gåvidare till en högre dimension. Så ta hand om din kropp och ge den såmycket kärlek som du kan så går det lättare att anpassa sig till den nya högre frekvensen. Lyssna in vad din kropp behöver och försök följa det så gott det går efter de omständigheter som ni lever i. Detta kan i sanning löna sig. Du kommer att snabbt se resultat härav. Kroppen är er vän och bär er genom ur och skur. Tänk pådet mina kära, att ta hand om sig själv och sin kropp kan vara det viktigaste steget till ett bättre liv.

Idag har vi talat om kroppen helt enkelt för att många idag glömmer bort sin kropp. Den utsätts för stress och t.o.m. vanskötsel för att man inte ha tid med den. Ändåär det vårt viktigaste redskap påjorden. Utan den skulle vi inte fungera här. Såtänk pådet mina kära. Ta hand om Er själva och ge Er själva så mycket kärlek som det går såska ni se att livet blir så mycket ljusare än vad det va förut.

För att få kärlek måste man ge kärlek även till sig själv. Kan det vara så svårt att förstå? Räcker inte tiden till det så räcker inte tiden till alls. Då är det bäst att stanna tiden och göra en omvärdering av sitt liv. Ett liv där det finns tid för sig själv och sina nära och kära. Är det inte det som är viktigast? Det anser i alla fall jag. Utan det är vi vilsna och förlorade. Så var det ju också för den förlorade sonen. Bara han fick komma hem kunde han göra vad som helst, och nu är ni påväg hem, mina kära. Så därför önskar jag att ni förstår att ni är den viktigaste personen i ert liv. Älskar er själva till fullo och gläds och njut av livet. Det är en gåva från himmelen.

 

Med så mycket kärlek Judas

 

Kanalisering Ann Dahlberg

Du gillar kanske också...