Aisha North

En kort uppdatering om energierna

1 september, 2014

Förväntan börjar växa ännu en gång, eftersom ni återigen närmar en intressant uppdelning i energiska vägar. För nu kommer floden som ni har följt under så lång tid att börja delas upp i mindre delar, samtidigt som samspelet mellan dem ökar. Detta kanske låter mer än lite motsägelsefullt, men låt oss förklara. För när ni alla har förts med på denna mäktiga flod av ljus, har ni alla blivit genomsyrade av samma frekvenser, men detta har i sin tur utlöst några mycket individuella svar inom era egna system, och det med rätta.

För som ni alla kom att vara i era nuvarande kroppar, kom ni ocksåin med era egen unika uppsättningar av planer som vi tidigare diskuterat, och nu när dessa bitar av planer har aktiverats och sätts i rörelse, kommer alla att ledas i den riktning som bäst kommer att tjäna ert syfte i denna helhet och oändligt komplicerade strävan. För ni spelar alla en viktig roll i denna enorma framställning, men för att ni ska utföra den till punkt och pricka – eller snarare bokstavligt – behöver ni ha tillgång till de delar av detta enorma och komplexa energifält av transformation som tjänar era behov. Och så, från och med nu, kommer er resa att fortsätta vara mycket förenad, men den kommer också att börja bli ännu mer unik på alla möjliga sätt.

Detta betyder inte att ni återigen kommer att flyttas in i en kanal som kommer att lämna er glidande genom en tom och enslig rymd, långt därifrån. För detta handlar inte om separation, det handlar om diversifiering, och såkommer ni att finna att era vägar börjar konvergera med andra påett intressant sätt. För ni har alla ett unikt syfte i det här, men ni har också en hel grupp av andra som ni kommer att utföra ert uppdrag med, och som sådan, kommer ni alla nu att indelas och förenas om ni vill på ett sätt som gör det möjligt för er alla att börja öka er förmåga att tillsammans utföra dessa specifika planer som ni kom hit för att uppfylla.Såsom dagarna och veckorna kommer och går framöver kommer ni att finna mer och mer att era vägar framåt kommer att börja kristalliseras på ett sätt som kommer att hjälpa er att se längre bort, och även om det innebär att ni kan hitta er själva i mycket obekant territorium från tid till annan, vågar vi gissa att ni kommer att hitta andra likasinnade själar redan där, eller som kanske anländer strax efter att ni kommer dit.

Detta kan vara på en viss plats, men det kan ocksåbeskriva ett sinnestillstånd. Med andra ord, det är inte för att signalera att ni alla kommer att börja flacka runt världen, sökande efter ett vänligt ansikte bland en massa okända ansikten. Nej, detta är helt enkelt för att förbereda er för det faktum att ni alla kommer att känna er tvingade att göra något i sällskap med andra, och att det också kan vara i den eteriska rymden.Med andra ord, kommer ni alla att kallas att ansluta i grupper, stora som små, ​​genom att komma samman personligen eller helt enkelt genom att ansluta via etern eller elektroniskt om ni vill, eller genom att sitta ner och låta ert högre jag att möta varandra på ett mer direkt sätt än tidigare. Och så kommer ni alla att hitta er framförda tillsammans i era egen kropp av vatten, och denna del av floden av ljus kommer att vara er del av det, men inte bara det, det blir ocksåen kropp av vatten som hjälper era energier att mingla mycket mer fritt med den av de som ni har kommit hit för att agera ut er del av denna enorma operation tillsammans med.Såta er i akt eftersom allt snabbas upp, så att ni inte glömmer att se er omkring och ser vad det är som kommer att dras till er sida av den ständigt växande floden, och vi vågar gissa ni alla hittar några intressanta personer och projekt som börjar komma in i ert synfält. Och kom ihåg, ni kan inte gåfel, för ni alla bär med er de koder som ska aktiveras vid en given tidpunkt, och när de är, kan ni inte låta bli att lockas till rätt typ av platser, rätt sorts människor och faktiskt rätt typ av projekt som hjälper er att uppfylla er del av denna förvandling. Och oavsett vad det är, kan vi garantera er att det hela kommer att bli väldigt mycket som ni gillar.

Svensk översättning: Åke Andersson – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...