Änglarna via Ann

Meddelande från Änglarna

27 september, 2014

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

 

Allt som är värt att göra på den här planeten innebär ett växande, för det är anledningen till att man ger sig ut på en resa. Allt ni försöker, är till syvende och sist ett försök att förstå ljuset och kärleken som lever inom er. Vare sig ni påbörjar ett projekt med avsikten att förbättra er själva, att bidra, att tjäna pengar, att ha kreativa uttryck, att hjälpa andra…eller av vilken annan anledning som helst, så söker ni i slutänden att kunna omfamna och uttrycka ljuset inom er. Ni söker glädjen som kommer när man omfamnar och uttrycker detta ljus. Detta, kära vänner, är vår definition av att lyckas – att veta och känna glädjen i att omfamna och uttrycka ljuset inom er. Och om ni gör det, så kommer mänskliga ”framgångar” att följa.

Men, allt för många gånger går ni vilse i de mänskliga tankarnas snår. Gör jag tillräckligt? Lär jag mig tillräckligt? Bidrar jag tillräckligt? Skapar jag tillräckligt? Det är lätt att glömma att resan är viktigare än målet. Vi skulle hellre se att ni ställer er själva denna fråga, ”Njuter jag av resan? Upplever jag och uttrycker jag kärlek? Om inte, vad kan ni göra, vad kan ni förändra, just nu, i detta ögonblick, för att göra era liv mer kärleksfulla? Genom att göra det, så kommer ni till slut ”att rätta till er kurs”, ”komma tillbaka på stigen”, och börja att njuta av livet än en gång. Ni börjar att njuta av framgång nu, snarare än att vänta på något godtyckligt, mänskligt mål. Ni börjar att existera än en gång, i nådens strömmar.

 

Kära ni, vi vill att alla ni skall ”lyckas” först och främst i det spirituella avseendet, genom att leva ett glädjefyllt liv, fyllt med kärlek! Vi vet i himlarna att om ni uppnår detta, ett ögonblick i taget, kommer mänskliga åstadkommanden att följa för det är en naturligt biprodukt av att skapa en kärleksfylld existens. Så idag, just nu…njut av ett ögonblick av ”framgång” genom att välja att vara snälla mot er själva, att ge er själva en stund av kärlek och uppskattning och fråga er själva, ”Vad är det mest äkta, kärleksfulla jag kan göra för mig själv just nu, just i nästa ögonblick.” Andas, ta emot, och gör det. Sådär…ni har lyckats!

Gud Välsignar Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna
Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...