Sananda via Ann Dahlberg, 21 april, 2017

Sananda

Fredag 21 april 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag har kommit idag för att hälsa den Nya Tiden välkommen. Det är mycket som händer på Vår Jord idag på både gott och ont. Jag ser dock att det mesta är på gott. Den stora människomassan är på väg att vakna och det sätter käppar i hjulet för det mörka att utöva sin makt. Ni är så många fler kära barn på Jorden som hungrar efter ljuset. Det ger ljuset den kraft det behöver för att mörkret ska falla tillbaka. Förstå kära barn på Jorden att det är ni som ger ljuset den kraft det har idag. Den kraften är stor kära vänner och Jorden håller nu på att bryta ny mark. Det nya får ersätta det gamla. Nya mönster bildas och gamla faller isär. Det finns ett nytänkande på Jorden idag. Ett helhetstänkande om att vi alla hör ihop och att vi behöver hjälpa varandra och vår Jord så att alla får det bra. Det här gäller djuren och växtligheten också. Det finns en förståelse av att om vi inte sköter om allt så sköter vi inte om oss själva heller. En förståelse av att allt hör ihop och att vi också är en del av detta. Den här förståelsen sprider sig som en löpeld runt Jorden och påverkar på ett djupare plan så att fler och fler vaknar upp. Det är en stor vågrörelse som är på gång och i slutet av den kan det ske många under och mirakler.

Det är en otroligt spännande tid ni lever i mina kära barn på Jorden. Det är många som vandrar med er nu från både när och fjärran. Det är som en stor böljande massa av färger som då och då skjuter upp stora färgkaskader. Det är en sanslös bild som tar andan ur en. En fantastisk syn att skåda. Vi ska bevara minnet åt er så att ni själva kan få njuta av detta. Det är en syn som man gladeligen kan uppleva fler gånger. Jorden med alla dess invånare svävar nu snart i femte dimensionen. Det är en stor glädje för oss att meddela detta, ty även om det finns en del arbete kvar så är utgången klar. Jorden har valt, ni har valt, ni är alla på väg in i en ljusare dimension. Ni lämnar mörkret bakom er och arbetet för att manifestera den ljusa vackra världen på Er Jord har redan börjat. Det är på gång kära barn, det är på gång, ett stort antal människor har redan påbörjat detta arbete. Fler och fler kommer till hela tiden. Skulle era nyheter ta upp detta så skulle de få skriva spaltmeter efter spaltmeter. Det är nu så mycket som händer och kommer fram i gömmorna så de skulle knappt hänga med. De har missat allt det som de alternativa medierna redan skrivit om och det är så mycket, kära barn på Jorden. Det rör olika områden i vårt liv allt från ekonomi till olika forskningsresultat angående vår hälsa och Jordens välmående. Skulle all den teknologi och alla forskningsresultat som finns på jorden idag, användas av medvetna människor, så skulle den värld vi lever i förändras på bara några månader till en helt annan ljusare och vackrare värld. Ni förstår, ni har allt redan, ni behöver bara använda det med det medvetna och kärleksfulla tänkandet som nu sprider sig på Jorden. Det blåser varma och ljumma vindar nu. Dörren står öppen så det är dags att vakna upp och stiga in i den. Många skatter finns det där för Er att använda er av. De kommer att göra ert arbete lättare och roligare, jag kan redan se den iver med vilken ni tar er an detta arbete som kommer att välsigna så många och så mycket på Jorden.

Det är med glädje jag skriver detta idag, det är med glädje jag ser den Nya tiden an, det är med glädje jag vandrar med er nu och det är med glädje jag delar detta med Er.

I stor kärlek lämnar jag Er nu.

Sananda

You may also like...