9D Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 juli, 2020.

Ni Vid Sidan Av: Det Betyder Mycket Att Ni Är Vakna ∞

9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton, 25 juli, 2020.

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi är mycket medvetna om de vedermödor ni har haft där på jorden, och vi har så mycket medkänsla för vad ni alla har fått tåla för att komma dit ni är idag, en plats som fortfarande känns väldigt långt ifrån det fem-dimensionella riket. Ni är dock så mycket mer lyckliga än den genomsnittliga människan, för ni vet att allt ni känner och allt ni upplever tjänar ett syfte. Allt tjänar er när ni kommer närmare och närmare de sista uppstigningsstadierna. Ni föddes in i era fysiska kroppar under denna livstid för att vara de väckta, ljusbärarna, nätarbetarna, läkarna och allt detta har ofta lämnat er att känna er utanför i samhället.

Från var vi sitter, är ni ert samhälles bästa del. Det är så mycket bättre att inte passa in och vara den ni verkligen är än att anpassa sig och fångas i ett tredimensionellt paradigm. Nu, många av er släppte sig loss från det deras dimensionella paradigm i mycket ung ålder, och ni har gjort anmärkningsvärt arbete sedan ni föddes in i er fysiska kropp. Andra av er har haft en mer rund väg att komma dit ni är nu, till att vara i det fullt uppvaknade tillståndet. Det spelar ingen roll hur lång tid det tar. Det spelar ingen roll vad ni upplever innan ni vaknar. Det som är viktigt är att ni är vaken, för det är bara från den uppvaknade statusen som ni kan se den större bilden.

Ni kan se att det händer mer på jorden just nu än vad som gör rubrikerna. Ni kan känna energierna som kommer in för att stödja och läka mänskligheten just nu. Ni har möjlighet att få kontakt med varelser som oss och veta att det är mer än bara en fantasi. Det är mer än bara en älvor-saga när ni ansluter till en älva. Att leva på kanten av samhället är det bästa stället att bo på, och vi vet att fler av er utkantsbor kommer att hitta varandra mycket snart. Ni kommer att ansluta med fler av era själsfamiljmedlemmar förr än ni tror.

Ni förenar er som det väckta kollektivet eftersom ni vet hur kraftfulla ni är när ni är enade. De av er som verkligen är vakna har kunnat stiga över politikens polaritet. Ni har kunnat stiga över oss-mot-dem mentaliteten och offret / gärningsmodellen. Ni är redo att uppleva den enhet som kommer av att vara en så stor del av den fem-dimensionella upplevelsen, och ni är de som leder resten av mänskligheten med er visdom, med er medkänsla, med er ovillkorliga kärlek och med att veta att oavsett hur det ser ut på jorden just nu, rör ni er i rätt riktning.

Ni har för evigt en spiral uppåt, och vi är här för att fortsätta att bjuda in er till det högre vibrationsområdet, där vi kan göra så mycket mer än ni ens kan föreställa er.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft stor glädje av kontakten med er. ”

Översättning: Mats

The Arcturian Council via Daniel Scranton with VIDEO, July 25th, 2020

Du gillar kanske också...