Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 juli 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 juli 2020

 

Ni är Tillräckligt Vakna för att Träffa Ärkeänglar och Uppstigna Mästare

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska berömda i hela galaxen för vår andlighet här i det Arkturiska stjärnsystemet. Vi har genomgått så många olika processer, läror, övningar, meditationer och olika sätt att känna oss själva som Källans Energi Varelser i fysiska kroppar, och det är i grund och botten vad ni alla är där för att upptäcka. Ni är där för att upptäcka hur man ska vara Källenergi i en fysisk kropp, hur man representerar Källan i det fysiska. Ni är där för att känna er själva som Gudar i köttet.

Och resan som ni har varit på med den kunskapen har varit mycket längre än de resor som Arkturianer har varit på genom historien. När vi inkarnerade kom vi in ​​i våra fysiska kroppar i ett högre vibrationstillstånd. Det är inte vi som skryter. Det var ett val, och det var ett val som nästan alla på jorden har gjort under tidigare livstid i vårt stjärnsystem. Vi gör vårt bästa för att hjälpa mänskligheten, även om er erfarenhet har varit och fortfarande är mycket, mycket annorlunda än den Arkturiska upplevelsen.

Men ni behöver en stabil kraft. Ni behöver varelser för att hålla den högre vibrationsfrekvensen så att vi kan kalla er till oss. Vi och andra som oss i hela galaxen och genom hela universum, drar alltid mänskligheten upp med vår avsikt, med vår kärlek och vår medkänsla, och vi kommer att fortsätta göra det eftersom vi älskar er och hedrar er så mycket. Vi vill så gärna att mänskligheten lyckas med så mycket glädje och lätthet som möjligt. Och ni lever vid en tidpunkt just nu där glädje och lätthet är svårt att komma med.

Därför inbjuder vi er att luta er mer på oss. Luta er på ärkeänglarna mer. Luta er till de uppstigna mästarna mer. Överlämna er till våra inbjudningar att vara i ett högre vibrationstillstånd, och ni kommer att finna er där. Ni har redan kommit så långt, och de av oss i högre världarna är redo att ge er den sista lilla knuffen, så att ni kan katapultera er själva i den femte dimensionen och så att ni kan börja leva bättre liv där i den fjärde.

Ni är tillräckligt vakna för att ta emot det vi i högre världarna har att erbjuda. Ni är tillräckligt vakna för att resa er upp och möta oss i det vackra utrymmet som vi kan skapa tillsammans, en ny femte dimension, ett nytt sätt att känna er själva som Källenergi i fysiska kroppar. Och när ni kommer dit från att ha varit så långt borta från den kunskapen, när ni kommer dit från att ha känt er så separata från Källan, är det en enorm resa.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

You may also like...