Fader Absolut – Från Personliga Val till Gemensam Seger, 1 september, 2021

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att fortsätta prata om samspelet mellan olika civilisationers kollektiva medvetande med dess representanter inkarnerade i fysiska kroppar, men den här gången kommer vi att lägga tonvikten på de fall då deras själar lever bredvid andra själar i ett fysiskt medium.

Som det sades i mitt senaste meddelande, kan två själar sällan samexistera på ett harmoniskt sätt, och det finns oftast en ”dragkamp” mellan dem, var och en av dem försöker dra fördel.

Och detta händer framför allt för att var och en av dem påverkas av sitt kollektiva medvetande.

Som ett resultat ”vinner” själen vars kollektiva medvetande är starkare.

I det här fallet menar jag med ordet ”vinna” inte avhysning av den andra själen utan att bosätta sig i mänskligt medvetande som huvudprinciperna för den civilisation som själen tillhör.

På den fysiska nivån kommer det till uttryck i en persons uppfattning och beteende som påverkar det kollektiva medvetande som deras själ tillhör.

Men eftersom din planet under årtusenden har styrts av reptilrasen, har deras kollektiva medvetande blivit starkt och fått en storlek som är tillräckligt stor för att inte bara få enorm inverkan på specifika människor utan också på kollektiva medvetanden från andra civilisationer vars representanter förkroppsligas som människor.

Det hände gradvis och omärkligt för människor.

Den vägledande livsprincipen för reptiloider ”Söndra och härska” som tränger igenom all makt, ekonomiska, sociala och till och med familjeseder och traditioner har tagit över människors medvetenhet och undermedvetenhet i den utsträckning det har blivit en integrerad del av varje människas liv oavsett varifrån deras själ kom till jorden.

Således har det skett någon form av nedslagning av den överväldigande majoriteten av din planets invånares medvetande vars själar har kommit från en mängd olika världar.

Och bara de renaste och äldsta själarna som anländer till jorden med ett specifikt uppdrag bevarade inte bara individuella drag i deras civilisationer utan berikade också hela deras kollektiva medvetande.

Jag skulle vilja att du skulle veta att en sådan stor själ kan ”uppväga” det inflytande som genereras på det kollektiva mänskliga medvetandet av miljontals vanliga själar som föll under främmande inflytande och förlorade sina ursprungliga gudomliga förmågor.

Detta är exakt anledningen till att vissa namn i historien aldrig  bleknar, och många människor är ivriga att leva efter dessa stora själars föreskrifter och därigenom upprätthålla och berika sitt kollektiva medvetande och dela det bästa av vad de har – skönheten och renheten i deras gudomliga själ.

Men låt oss komma tillbaka till vårt fall – samexistens av två själar i en kropp.

Medan sådana människor tillbaka i tiden levde sitt liv utan att vara medvetna om det och efter deras fysiska död lämnade varje själ till sin värld, nu har situationen förändrats drastiskt.

De nya energier som har kommit till Jorden lyfter ”bokstavligen” fram varje själ och visar sina mest levande drag.

Detta händer med varje person nu men det är särskilt iögonfallande för människor med två själar eftersom var och en av själarna som lever i dem på grund av de höga vibrationsenergierna ”kommer tillbaka” till sitt ursprung tydligen visar det allra bästa och värsta det har.

Som ett resultat förvärras deras kamp för det fysiska mediet, vilket resulterar i oförutsägbara handlingar och okontrollerade utbrott av olika känslor hos den person de har förkroppsligat i.

Detsamma gäller för dessa själars kollektiva medvetande som också utsätts för påverkan av de högsta vibrationer som aldrig har setts på jorden.

Och du kan se exemplet på det som de aktuella händelserna på jorden: det pågår ett kraftfullt motstånd mellan de mörka och ljusstyrkorna – en verklig kamp mellan högt utvecklade civilisationers kollektiva medvetande och de som rankas bland civilisationer med låg vibration och först av allt, kollektivt reptiloidmedvetande.

Och denna kamp äger rum på sätt av de själar som förkroppsligas som människor, vilket du kan se nu nästan vid varje varv.

Men det finns en fördel här också, eftersom det nu är på toppen av energikoncentrationen när varje ägare till två själar har möjlighet att bli av med den ovälkomna grannen – själen som nu inte uppfyller nivån på sitt medvetande och hindrar dem från att gör övergång.

Detta är exakt anledningen till att du erbjöds praktiken ”Befrielse av gudomliga själar” som hjälper dig att inte bara förändra ditt öde utan också återställa det naturliga förloppet för varje själs utveckling som ursprungligen var tänkt att bara ha ett fysiskt medium.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Far-Absolute talade till dig

Du gillar kanske också...