Skaparna via Daniel Scranton, 17 maj, 2018

 

Tills vidare, är det lämpligt att ni söker, vad ni skulle kalla underhållning, utanför er själva. För ni önskar få upplevelsen av en stund när ni inte aktivt skapar. Ni vill ha era distraktioner. Ni behöver ”logga ut” (”veg out”) ibland. Det är faktiskt något vi rekommenderar några av er där ute, som kämpar och sätter upp mål och som alltid vill göra något för att främja er expansion.

Vi vet att det är svårt att förstå att ni är skapare och att ni har en så stor potential inom er och att då sitta passivt och vänta på att ”tajmingen” ska bli rätt. Det här är något vi förstår och kan relatera till. Många av er ger er anledningar att ta en paus för att låta er själva ha en stund, där ni helt enkelt kan slappna av och existera. Det är inte bara ”inget fel med” att göra så, utan det är nödvändigt.

Så lägg ifrån er alla era verktyg emellanåt och luta er tillbaka och njut av några av era nöjen. Gör något som är meningslöst. Gör något som ni anser vara ett ”icke oskyldigt” nöje och det ni kommer att upptäcka då, är att respiten ni ger er själva då, kommer att vara den perfekta grejen som hjälper er på er expansionsväg, eftersom ni alltid tar emot information och eftersom ni alltid växer.

Det finns inget ni kan göra som skulle vara ett komplett slöseri med tid, eftersom det i alla områden av era liv finns möjligheter för era guider att assistera er och inget är meningslöst. Så, när ni känner er som om ni önskar ta en paus från allt detta ”skiftande” och expanderande; bara påminn er själva då om att ni har getts en ”fribiljett” av oss att bara släppa taget om behovet av att vara ”på” hela tiden och tillåt er själva att njuta av några av era medmänniskors ”skapelser”. Ni har några underbara underhållare och vi tycker också om dem. Det är vårt nöje att ge er den här perioden av uppehåll (lov).

 

Översättare: Marie

Du gillar kanske också...