ÄÄ Michael via Victoria Cochrane, 8 augusti, 2021

 

ÄÄ Michael via Victoria Cochrane

”Harmonisera er på nytt och Vakna upp”

den 8 augusti 2021

 

Ta ett andetag och andas ut djupt in till din kärna. Centrera energin dit och känn in kroppens energi. Hur spänd eller avslappnad är du? Är du ängslig, oroad, arg eller rastlös, eller är du lugn, centrerad och känner dig positiv gällande dina framtidsutsikter?

Checka nu in hos dina tankar. Vad har du sagt till dig själv? Är dina tankar positiva eller mestadels negativa? Rusar din hjärna ständigt, eller förmår du övervaka ditt sinne och få det under kontroll?

Överväg nu vad i din verklighets sfär som inte genljuder inom dig? Vilka ’sanningar’ känns displacerade inom ditt system för övertygelser? På vilket sätt blir du på ett eller annat sätt tvingad till att anpassa dig till samhällets övertygelser och förväntningar, utan att inse att de inte alls står i linje med dina sanningar och övertygelser? När du tar dig tiden att överväga dessa ovanstående frågor, kommer djupet till vilka dina energier är missanpassade och står i obalans att bli tydligare för dig. Om du har varit trött, nedslagen, negativ i din disposition, eller arg utan anledning, så är det möjligt att den tredje dimensionens täthet har sänkt dina vibrationer och fångat dig i sitt träsk. Det är också möjligt att du inte har varit ärlig gentemot dig själv och det är dags att möta vadhelst som inte genljuder med dig, med mod och allra yttersta ärlighet.

Varje levande ting uppstod i harmoni med Jordens harmoniska resonans. I skapelsens ögonblick var kärlekens energi allt som fanns närvarande, vilket innebär att essensen hos den villkorslösa kärleken hos Skaparen av Allt som Är finns inom varenda organism och människa på planeten. Kärlekens vibrationsfrekvens är den högsta källan till energi och den enda mänskliga emotionen som inte är kvantifierbar – kärlek bara är.

Uppvaknade eller upplysta själar har på nytt harmoniserat sina själsfragment för att åter ställa sig i linje med sin själssång – sin inre harmoniska resonans som tar dem tillbaka till en harmonisering med sin Gudomliga Blåkopia och sina eteriska Ljusvarelse-kroppar. Detta betyder helt enkelt att deras medvetande nu genljuder på en femte-dimensionell nivå och låter dem förmå finna sin egen inre frid och förmåga att mestadels hållas ovanför de täta energier som utges från den tredje-dimensionella mänskligheten. Ju fler människor som kan vakna upp till sin egen andlighet, desto snabbare kan Uppstigningens eskalerande energier utföra sin magi.

Finn din sanning och möt den med mod och ärlighet. Skala bort lagren av illusion och de historier som du har låtit dig själv tro på för att hjälpa dig med att rättfärdiga dina övertygelser, ord, handlingar och val. När du kan göra detta, hur utmanande det än kan vara, så kommer den upplysta varelsen inom din själ att framträda och ta ledningen, vilket låter dig lysa med ditt ljus inifrån dig, du behöver då inte längre rättfärdigande eller bekräftelse från någon annan än dig själv och Skaparen. Vem är du? Varför är du här? Förstår du din Gudomliga Blåkopia, den bästa andliga existens som på nytt kommer att leda till dina själsfragments harmonisering och som leder dig till att du på nytt får ställa dig i linje med din själssång?

Andas in ljuset och bli ett med det. Ge din själ tillåtelse att uppstiga till den femte dimensionen och att inse dess mästerskap. Planetens överlevnad är beroende av det, för varje uppstigen själ är ett steg närmare att cementera in den Nya Tidsåldern.

JAG ÄR Ärkeängel Mikael.

 

https://victoriacochrane44.com/2021/08/08/reharmonise-and-awaken/

 

 

Översättning: Aslög

 

 

You may also like...