ÄÄ Mikaels stridsrop för att fira via Linda Dillon den 30 oktober 2021

 

ÄÄ Mikaels stridsrop för att fira

via Linda Dillon

den 30 oktober 2021

”Fira varenda dag – detta utformar landskapet för er nya verklighet!”

https://tinyurl.com/d6n3xdtc

På Ärkeängel Mikaels påbud delar Andrew med glädje Mikaels andra stridsrop till världen – hans stridsrop för att fira – ur sin kanalisering med Linda Dillon.

Andrew: Jag vet inte ifall du har några ytterligare kommentarer att dela generellt såsom Kanaliserade Juveler? Jag tror att ditt inledande meddelande med all säkerhet var en sådan, men jag undrar ifall du har något som du ytterligare skulle vilja tillägga?

Ärkeängel Mikael: Käraste hjärta, det enda jag önskar tillägga – och javisst, jag har gett dig min kanaliserade Juvel, för den är mitt Stridsrop för Mod, men jag vill till detta utfärda ett Stridsrop för att Fira!

Du vet att ett flertal teorier har florerat på er planet – och något förtjusande fantasifulla – om hur skiftena, uppstigningen, förankrandet av den Nya Jorden kommer att se ut. Och mycket ofta har trossystemet funnits att det ska ske en spin-off från planeten eller ett byte till en annan plats (skrockar) för ’de goda, de dåliga, de fula, de onda’ vilket inte är sättet på vilket Modern fungerar – och det gör inte kärleken heller.

Därför bjuder vi nu in er till att fira när ni går framåt. Det är inte områdena med stiltje i ”Åh, här kommer ett nytt kapitel som vi måste genomlida, likt den längsta marschen över ryska fronten”. Nej! Det är firandets dans, det är glittret, ballongerna, champagnen, firandet hjärta till hjärta, som ni alla firar – och ni individuellt – javisst, det är en sak att fira som ett kollektiv, men det är meningslöst ifall ni inte firar enskilt. Fira er seger!

Och ni säger: ”Nåväl, Mikael, jag känner inte att jag är särskilt segerviss.” Ok då, tänk varje dag på tre saker: på gåvor som ni har fått, insikter som ni har fått ta emot, insikter som ni har kommit fram till, gärningar som ni har utfört. Fira varenda dag – och det kommer att utforma landskapet för er nya verklighet!

Så jag bjuder in er, älskade, till att komma och fira tillsammans med mig! Låt oss dansa över himlen tillsammans såsom En, för vi är inget annat än en och samma familj.

Gå med min kärlek och gå i frid, underbara änglar. Farväl!

 

Channeled by Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...