Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 oktober 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 oktober 2021

 

Framstegsrapport & Mantran för Den Bästa Tidslinjen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en enorm respekt för er alla, när vi bevittnar de utmaningar som ni står inför där på Jorden, och vi vet att ni var tvungna att ha mycket tro och mycket respekt för er själva för att kunna välja att inkarnera där och att få de upplevelser ni har som är så utmanande. Vi vet dock att allt löser sig till slut, och om ni kunde använda det som ett mantra, skulle ni andas en enorm suck av lättnad just nu. Ni skulle också kunna slappna av mer, njuta av resan och inte fokusera så mycket på det som behöver fixas i er värld, eftersom ni skulle ha den försäkran tatuerad på er hjärna att allt löser sig till slut.

Och det finns egentligen inget slut, så allt löser sig och fortsätter att lösa sig, oavsett hur det ser ut just nu. Men slutet på er tid i den tredje och fjärde dimensionen är ett slags slut, och den femte dimensionen är en ny början, men det är inte en ny början som måste ha en drastisk brytpunkt mellan de tredje, fjärde och femte dimensionerna. Ni kan göra en smidig övergång, och ni gör en smidigare övergång än vad många andra kollektiv på många andra tidslinjer upplever just nu. Så, ni kan också njuta av att använda mantrat att ”Det går bättre än jag tror att de har det.” Och ni kanske också vill upprepa mantrat, ”Jag gör det bättre än jag ofta tror att jag gör.”

Det är viktigt för er alla att känna igen er själva och fira er själva för hur långt ni har kommit, hur bra ni har det och för det faktum att ni inte valde en av de mer hemska tidslinjerna som finns där ute för människor och för Moder Jorden. Fortsätt påminna er själva om att ni gör det bättre än ni tror att ni gör, och saker och ting blir bättre oavsett hur de ser ut, eftersom den andra sidan inte tjänar er. Dessa förutsägelser om fler och fler utmaningar och svårigheter, och hemska saker som händer, tjänar inte de av er som inte tror och följer dem.

Er framtid är inte huggen i sten, förutom det faktum att ni stiger upp, för det finns inget annat att göra och ingen annanstans att gå än uppåt. Ni får bestämma hur det ska gå och på vilket sätt det ska gå, och vi vill stärka er med dessa sanningar så att ni börjar leta mer inuti efter den kraften som finns där i ert medvetande. Men det finns specifikt i era hjärtans centra, där ni kan känna er sanna kraft, eftersom ni kan känna er själva som era högre jag, och ni kan känna Källenergi och allt som Källenergi levererar till er i varje ögonblick av varje dag.

Allt är bra, för allt är kärlek, och det är tänkt att fylla er med den där känslan av att allt är okej och blir bättre hela tiden. Det är meningen att ni ska känna er starka, men ni kan bara känna det när ni går dit strömkällan ligger. Så fokusera på ert hjärtas centrum just nu och fortsätt att göra det, och de mantran som vi gav er kommer att kännas mer legitima och låta mer legitima eftersom de kommer att matcha er vibration.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...