Änglarna via Ann Albers, 30 oktober 2021

Änglarna
Via Ann Albers, 30 oktober 2021
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
När många av er firar Halloween, älskar vi det faktum att ni tar saker som annars kan verka ”skrämmande” och i stället ”lättar” upp dem. Från vår syn på verkligheten har ni ingenting att frukta eftersom ni har, och alltid kommer att ha, kontroll över er egen vibration och därmed  kontroll över er upplevelse av verkligheten. Kärlek kommer att flöda, och som vi sa förra veckan, antingen tillåter ni den eller så stänger ni av dess flöde.
Till exempel finns det verkligen spöken, som är själar som inte tror att kärlek är verklig – inte ens när ljuset dyker upp framför dem. De stannar i en vibration mellan himmel och jord och vandrar ofta harmlöst omkring, men ibland är de ganska ilskna. Ni skulle inte bli rädda för en tvååring som får ett raserianfall, och ni behöver inte vara rädda för någon – levande eller ”död” – som lever i en obehaglig och skrämmande version av sin egen verklighet.
Tänk om ni istället för att vara rädda var som en förälder som tittar på sin bedårande tvååring som, i ett givet ögonblick, får ett raseriutbrott. Som den föräldern kanske ni känner en viss irritation, men ni skulle också känna medlidande med dem i er värld som är arga och rädda. Tänk om ni kunde se det oskyldiga barnet inom dem, och be att de känner sig trygga i Guds Kärlek?
Tänk om ni istället för att vara rädda för era spöken – levande eller döda, eller till och med spökena från ert förflutna – bad att de bara skulle känna kärlek?
Då, mina kära, skulle dessa ”skrämmande” varelser på er planet inte ha mer makt än era söta små Halloweenspöken, som ni inte alls tar på allvar.
Om ni tar bort makten ni ger era problem, skulle ni låsa upp flödet av kärlek som väntar på att hjälpa er att lösa dem.
Just nu skulle man kunna säga att det pågår en dragkamp mellan kärlek och det ni kallar ”ondska” på er planet. Ondska är det som inte inser att det är kopplat till en oändlig ström av KÄRLEK, som hjälper den att LEVA. Som ett resultat försöker den gå bakåt i livet och tar resurser, pengar, makt och energi från andra, därför att den har stängt av sin egen försörjningskedja till Kärlekens oändliga flöde.
Ni behöver inte frukta ondskan. Ni behöver inte ge den mer makt än era Halloweenfigurer! Ni behöver inte ens fokusera på den. Faktum är att ju mindre energi ni ger det som ni kallar ondska, desto mer energi ger ni Kärleken. ”Fastän ni vandrar i skuggornas dal kommer ni inte att frukta någon ondska.”
I den större förståelsen av verkligheten finns inget annat än kärlek. Er upplevelse av denna större verklighet beror på er. Antingen låter ni kärlek flöda i ert liv, eller så blockerar ni Kärlekens oändliga flöde.
Det finns de som låter kärleken flöda så mycket som möjligt i sina liv, genom att fokusera på vänliga, kärleksfulla, lugnande, tröstande och inspirerande tankar och handlingar. Det finns de som stänger av Kärlekens flöde genom att fokusera på ilska, rädsla, sorg och andra obehagliga känslor eller situationer. De flesta av er vacklar fram och tillbaka mellan de två … och det är OK!
Ni håller på att lära er att koncentrera er på tankar som känns bra, och fokuserar på saker och situationer som känns bra. Ni håller på att lära er att hitta bra känslor även när omvärlden inte gör det lätt för er. När ni mår bra är er försörjningskedja från Kärlekens källa oblockerad och flyter lätt. När ni mår dåligt i någon mån, stänger ni av det ändlösa flödet av kärlek. Era känslor är er ledstjärna.
Kära ni, er koppling till det oändliga flödet av kärlek ger er frihet från influenserna av det ni kalla ondska – frihet från påverkan av dem som genom upplevelser har stängt av sin egen försörjning. Er koppling till det eviga flödet av kärlek ger er immunitet, överflöd, glädje och nåd.
Det finns inget viktigare i era liv just nu än er koppling till det oändliga flödet av Kärlek från Källan. Om ni har problem, sluta älta dem. Sitt! Andas! Ta emot vår kärlek. Fokusera på hur lösningen skulle kännas. Ha tilltro, kära ni! Ni är älskade! Flödet finns där. Undanröj dem genom att fokusera på det goda som väntar på att flöda till er. Tillåt det! Sluta att stå i vägen för Gud, som vi tycker om att säga.
Om någon har triggat igång smärtsamma känslor inom er, även om det är svårt, försök att inte använda deras beteende som en ursäkt att koppla bort er själva från det oändliga flödet av kärlek. När andra är kärlekslösa är det ännu viktigare för er att få kontakt med kärleken. Vänta inte på att världen ska göra det lätt för er. Vänta inte på att andra ska uppföra sig som ni vill. Vänta inte på att saker och ting ska se ut precis som ni vill. Öppna nu flödet av Kärleken som alltid är här för er – just här, just nu.
I det ögonblick ni uppskattar en endaste solstråle, är ni öppna för kärlek. I den stund ni värdesätter känslan av att golvet stöder er fötter, är ni öppna för kärlek. I samma ögonblick ni tänker på någon ni bryr er om, är ni öppna för kärlek. I det ögonblick ni drömmer om en bättre värld, är ni öppna för kärlek. Ni behöver inte leta efter de ”monumentala” upplevelserna av kärlek. I denna verklighet kommer allt som ni tycker är läskigt och skrämmande att ses som era små Halloweenspöken, inget alls att frukta. I den här verkligheten kan ondska inte nå er, eftersom ni bara är fokuserade på Kärlek bortom den.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...