Adama via Kerstin Sisilla, 14 januari, 2020

Adama 14 januari 2020

Högt älskade Vänner, Bröder och Systrar på jordens yta. Jag är Adama, själavårdare i Telos i Agartha, jordens inre värld.
Mǻnga av er börjar minnas oss, börjar förstå att det verkligen finns en hel värld i jordens inre. En värld som är solig, ljus och vacker. Vi har allt vi önskar oss här, men det viktigaste är Kärleken mellan oss, empatin och medmänskligheten. ”Friheten” tänker hon som skriver nu, ”friheten att få vara sig själv”. Och ja här får alla göra, tycka och tänka vad de vill så länge ingen annan tar skada. Vill du inte umgås med andra så finns det oändligt stora områden med fri natur här; berg, sjöar och vilda djur. Urbefolkningar och de djur som ni ”råkat” utrota på ytan lever här i frihet utan att störa någon. Systemet är i balans tack vare vår frånvaro av gifter och annan manipulation av naturens gåvor. Våra fordon producerar varken avgaser eller kräver asfaterade vägar som dödar naturen. Fordonen svävar över ytan utan att lämna spår efter sig.
Till just Telos kommer ibland människor som av olika anledningar har lämnat jordytan. Kanske uppges det hos er att något fartyg eller personer har försvunnit spårlöst i havet, bergen eller liknande. Vi kan då ha räddat dem in till Telos och erbjudit dem ett liv där. Som själavårdare/präst kan jag och mina gelikar behövas för att övertyga nykomlingarna om att de faktiskt lever fysiskt och inte befinner sig i en dröm. Många av er på jorden tror ju än i dag att döden av er kropp innebär slutet på livet. Allt fler vaknar dock i dessa dagar när dimman har lättat och de lättare får kontakt med både ”döda” anhöriga, guider, änglar och mästare. Ni minns då och känner igen energierna hos era hjälpare på ”andra sidan”. Ni minns att ni hör till dem. 
Här i Agartha är många av er hemma, eftersom ni har varit här tidigare. Kanske har ni inte orkat minnas allt, eftersom livet  jordytan då skulle bli för tungt för er. Många av er, ni föregångare, har stängt av minnena för att kunna utföra ert Uppdrag på jorden. NU är dock tiden inne då Ljuset, det väntade Ljuset, återvänder till jordytan. Allt omvandlas, allt rensas och därmed kan allt förändras. Snart finns även på ytan den fria energin, den rättvisa ekonomin och arbete som utförs i kärlek och glädje till gagn för medmänniskorna. Slaveriet som ni befunnit er i så lång tid löses upp och ni blir fria att arbeta med det ni känner i ert Hjärta att ni vill bidra med till andra. Tiden löses upp när ni lever i nuet och ni får åter tid att leka, umgås och njuta av livet till fullo.
Vi följer varje steg ni tar och hoppas fortsätta kommunikationen tills vi kan ses igen öga mot öga. I Kärlek dock, inte ”tand för tand” då den tiden sedan länge är förbi. Vi ser hur ni förlåter fler och fler som ni mött i detta liv och andra. Det i sin tur gör att ni också får Ljuset i era Hjärtan att än mer stråla ut till era medmännsikor. Kärlekens spiral snurrar allt snabbare. Ljusets inträde är här, ostoppbart. Vår gemensamma Moder Jord/Gaia blir äntligen fri, liksom vi alla i dessa de sista utrensningens dagar.            (vinden viner runt knuten, granarna i skogen dansar i blåsten och regnet ökar)
Älskade Vänner, vi ser fram emot att möta er alla. Var i tillit, var i glädje var i ditt hjärtas rofyllda inre.
Med Ljus och Kärlek från er vän Adama i Telos.

Du gillar kanske också...