Adama via Asara, 25 september

AdamaGG

Adama, 25 september 2016

Via Asara

 

Vi är mycket glada över att få kontakt med er här idag, och vi sänder er vår djupaste Kärlek från hjärtat av Telos.

Ni har tagit er igenom den fantastiska höstdagjämningen, vilken alltid är en stor fest för oss här i Telos.

Kära Ni, det är dags att kännas vid alla de genomgripande framsteg ni har gjort i er andliga utveckling under det här året. Ni har släppt många saker som var knutna till tredje dimensionen, och ni har integrerat de nya Ljuskoderna och energierna av den femte och sjätte dimensionen till olika nivåer.

Med den Tredje Vågens Portalöppning den 26-29 september, kommer ni även att integrera den sjunde dimensionens frekvenser i era fysiska kroppar. Det innebär att ni nu, för det mesta, vistas i de högre dimensionerna, medan ni befinner er i era fysiska kroppar.

Några av er kanske hade hoppats på att det skulle bli en stor händelse som skulle indikerade er Uppstigning till dessa dimensioner. Men för att ni ska kunna stiga upp, medan ni fortfarande befinner er i era fysiska kroppar, måste den här processen ske gradvis.

Ni kanske tänker: ”Om vi har stigit upp, hur kommer det sig då att det fortfarande pågår så mycket i den här världen som är av lägre dimensioner?” Ni förstår, det är möjligt att uppehålla sig i de högre dimensionerna medan man iakttar andra, lägre dimensionella upplevelser, från tid till annan.

Det är på så sätt alla högre dimensionella civilisationer, som Telos, kan observera mänsklighetens resa, samtidigt som den är kvar i de högre dimensionerna. Det viktiga är att inte fokusera på de lägre dimensionella upplevelserna för länge, så att det inte påverkar era vibrationsfrekvenser.

Vi firar er resa och det är dags för er att njuta skörden av ert andliga arbete.

Fira, älska och njut av era otroliga prestationer!

Välkomna hem!

Vi sänder er alla så mycket kärlek…

Ni bärs hem på Änglarnas vingar för att frambringa den Nya Jorden.

Vet i ert hjärta att ni alltid är omgivna av era Änglar, Uppstigna Mästare, Guider och de Galaktiska LjusFamiljerna och ja, också av era familjer och vänner i Telos.

Kära Vänner, vi vandrar med er på denna resa och ni är oerhört älskade – alltid.

Jag är er broder Adama från Telos.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Free Gifts 12 Activations

 

Du gillar kanske också...