Adama via James McConnell, 24 maj

Adama, 24 maj 2015

Via James McConnell

 

Det här är Adama. Det är så underbart att än en gång få vara här med er, mina bröder och systrar. Jag känner en tillgivenhet för den här gruppen på grund av dem ni är. När jag ser mig omkring i rummet och tittar på era ansikten, och ja, jag kan göra det för jag är här i er närvaro. Och när jag tittar på era ansikten och känner era inre vibrationer, känner jag samhörighet och jag undrar om ni också känner samhörighet med mig, eftersom vi har varit tillsammans många gånger förut, ni och jag.

 

Vi dras än en gång tillbaka till en tid som snabbt närmar sig, de tider som vi pratade om för länge sedan. Om ni tittar djupt inom er och söker i era minnen, så kanske ni minns den konversation vi hade. Då när vi visste att alla skulle gå in i mörkret, men att ljuset skull lysa igenom igen. När det lyste igenom igen, skulle vi vara tillsammans och vi skulle bli en del av det stora åtagande som håller på att ske nu.

 

Det finns många saker som håller på att förändras, många saker som håller på att hända, visserligen bakom kulisserna i vissa avseenden, men det finns mycket som kommer fram nu. Mycket håller på att avslöjas i alla era olika källor, era medier, era filmer etc. Alla de saker vi talade om för länge sedan. Vi visste att alla vi som bor inne i Jorden, skulle möta er som bor på ytan igen.

 

Den tiden är nu. Många av oss inifrån Jorden har kommit fram nu på olika sätt. En del till och med i fysiska kroppar och vi har infiltrerat er. Inte för att spionera på er, utan för att integrera våra vibrationer med era, så att vi tillsammans kan nå en högre vibration. För det är vad som krävs för att föra oss samman, en högre vibration, en högre frekvens. Allt handlar om frekvenser, och för att vi ska kunna vara tillsammans i en fysisk kropp måste era frekvenser höjas. Ja, vi kan sänka våra något, men vi kommer inte att göra det med risk för att vi hamnar i 3Ds vibrationer. Ni måste höja era vibrationer för att kunna möta oss.

 

Och ni håller på att göra det! Det är därför vi är här och det är därför denna infiltration sker nu. Och mycket snart kommer vi att vara redo att stå bredvid våra bröder och systrar som vi gjorde förr.

 

Ni är så kära för mig, mer än ni kan tro, men om ni letar i era inre minnen och ni kan nå dem, då har de öppnat sig för er om ni vill titta på dem. Minns tiderna i Lemurien, Moderslandet där livet var fantastiskt, långt bortom allt ni kan föreställa er. Men det finns en liten antydan, en liten hågkomst som kommer upp inom er av dessa tider tillsammans och hur ert liv var då i den Gyllene Tidsåldern.

 

Vi återvänder tillsammans som Ett igen. Ni och jag och alla de som är beredda på att det kommer en tid före och efter ”Händelsen” och alla händelser som föregår ”Händelsen”. Vi kommer att vara tillsammans och lika nära varandra som vi en gång var.

 

Det är underbart att vara här och dela detta med er. Och som ni har fått höra – snart kommer vi att vara tillsammans i en mer fysisk materia i den här delningsprocessen. All min frid till er. Adonai.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...