Adama via Kata, 30 december

Adama

Adama, via Kata

30 December 2015

Från Lemuria Uppvaknande

Allt är i Förändring – Förankring av ert Kristallina Ljus till Planetens Hjärta

All min kärlek finns där med er. Om ni håller ert hjärta vidöppet, kan ni känna min närvaro omkring er, hela vägen lång, hela dagen lång … jag är inte i det synbara spektrum ännu, men snart, och det är inte på grund av att mina vibrerande komponenter kommer att förändras. Hela denna period är för er, och för er alla handlar det om förändring. ALLT ÄR I FÖRÄNDRING. Hastigheten av det är ganska intensiv. Det finns ingen harmoni för er i 3D stabilitet längre. Ni önskar att det skulle vara så, men på grund av att allt omkring er, och jag menar verkligen allting runt omkring er, har startat sin värdefulla marsch mot den högre vibrerande existensen, kan ni inte hålla er 3D stabilitet, utan rör er längs med den.

Er verklighet, som ni brukade se den, och brukade uppfatta den, är den viktigaste faktorn av er förändring. Ni kan inte placera er själva i 3D status quo längre, som ni brukat göra under så lång tid. Tiden för SKIFTET har kommit med ALLA sina miljarder attribut. De bästa råd vi kan ge er från vår existens-nivå (vilket kommer att delas med er alla snart) är detta: Låt flödet ta er vart ni än behöver vara. Låt flödet visa er vad ni än behöver göra. Det här kommer att frambringa denna transformation så smidigt och snabbt som möjligt.

Vad innebär detta ’flöde’? Det finns en rörelse av energier omkring er, som kommer från hjärtat av Kosmos, som orsakar hela processen. Ju mer ni kan tona in till Källan av denna energirörelse genom ert hjärta, desto mer flödande och flytande kan er transformation vara. Det finns ett sedan länge glömt ’navigationssystem’ inuti ert hjärta. Det finns en ’kontrollpanel’ som ansluter er direkt till er gudomlighet. Den blev aktiverad den senaste tiden. Ert hjärta är redo att kommunicera flytande med de högre dimensionella verkligheterna omkring er. Ert navigationssystem är redo att uppfatta er nya verklighet med dess många magiska utvecklanden. Saker kanske händer er personligen, som kommer att återaktivera era system. Om ni upplever en stor känslomässig chock, eller om någonting händer som drastiskt sänker er från er bekvämlighetszon … Om detta kommer i er väg, hälsa dem då med kärlek och förståelse. Hela er verklighet kommer att gå igenom en större uppgradering.

Och ja, alla dessa förändringar kan föra med sig massiva utmaningar in i ert liv – för att återuppväcka alla era slumrande förmågor till full omfattning. Det finns inget, och det kommer inte att finnas några scenarier utan det fulla uppvaknandet av ert eget mästerskap.

Tid och rum som ni uppfattar dem, kommer att gå igenom en stor justering. Allt kommer att förändras. Med undantag för fred, kärlek, harmoni, medkänsla, balans och tacksamhet … som ni ständigt skulle och kan strömma ut från ert hjärta till varje kännande varelse omkring er.

Förankra ert ljus till planetens hjärta är ett måste. Det här är ert jordande verktyg och skyddande sköld. Att hålla denna vibration i ert hjärta, gör det möjligt för er att observera alla de fysiska händelser från en mycket annorlunda vintage/retro punkt. Ert nya navigeringssystem lokaliserat i ert eget hjärta, kan översätta allt som händer för er och tyda alla era utmaningar. Ja det kan bli några utmaningar. Men detta är karaktären av SKIFTET.

Ni väljer att vara i mänsklig form och att vara vittne till den mest unika transformation. Detta är er historiska ankomst till er högre dimensionella verklighet – genom er medvetna fysiska närvaro i ert liv. Det är den största utmaning OCH den största GÅVA på samma gång, som en människa kan önska sig.

Vi är här för att påminna er om att alla de gudomliga förmågor att hjälpa till med denna omvandling är LEVANDE OCH FULLT AKTIVERAD i er. Vi vet detta eftersom vi är mänskliga prototyper sedan länge. Vi var de som genomförde all denna visdom i er fysiska struktur. MU var den den tidsperiod då den ’fysiska människan’ var drömd till verklighet. Detta var den tid då de kristallina koderna förseglades i er mänskliga design. De koder som kan hjälpa er nu att leta alla förändringar.

Vi är er familj. Vi är här för att stödja denna mest unika transformation ni alla går igenom. Alla förändringar är nödvändiga steg. Varje utmaning medför bitar till er visdom, minnen och styrka levande. Hälsa ert liv och alla dess miljarder aspekter med vördnad.

Ni gör någonting extraordinärt. Ni är de de levande vittnen och bevis på att fred, kärlek, harmoni, medkänsla, balans, och tacksamhet kan öppna de dimensionella portarna på det fysiska planet att manifestera livet med gudomlig kärleksfull perfektion.

Ni är de som vi väntade på. Vi är de som som kommer att omvandla hela universum tillsammans. Jag hälsar mästaren inom er. Jag hälsar de Nya Människor på vår gemensamma Nya Jord.

Adama

 

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

Du gillar kanske också...