Hilarion via Marlene Swetlishoff, 3 januari

hilarion2

Hilarion via Marlene Swetlishoff
3:e januari

 

GOTT NYTT ÅR!

 

Meddelande från Scribe: Följande ord från Hilarion kom genom en trance-kanaliserad överföring, gjord för mig personligen när jag anställde Edwin Courtenay som skulle göra en för mig … Hilarion har bett mig att dela dessa ord med världen. Detta är del 1 och del 2 kommer nästa vecka. Jag kommer att lägga dessa ord som ett förord The Hilarion Connection ©, Book Two, men kände att det är viktigt att få ut budskapet till så många människor som möjligt i början av detta år. Det är viktigt för alla de som har ögon att se med och öron att höra med att ta del av detta meddelande. Detta har jag hört via andra kanaler också – så låt oss lyssna och fundera och agera på denna oro som förs fram från de högre världarna av Ljus.

 

3 januari 2016

Mina Kära,

Det är i kärlek och ljus och sanning som jag, uppstigna mästaren Hilarion, stiger fram vid denna tid, för att ge er vägledning och förståelse. Öppna sedan upp er själva för mig, hör mina ord, hör min vishet, låt min sanning omsluta er, flöda genom er, hjälpa er, så ni kan använda den för er själva och för andra, så att ni kan framföra vid denna tid, så det kan gynna alla dem som har ögon för att se och öron för att höra med, så att ni kan känna igen och veta sanningen, så att de som är i mest desperat behov kan få nåd i sinnet och hjärtan. I kärlek, i ljuset, i sanning, förmedlar jag dessa ord som världen behöver höra.

Världen börjar med varje person, med varje individ, och de ord som jag kan erbjuda er och för alla andra människor som ni kan berätta för, är att det nu finns ett behov av rengöring – rengöring på kvantnivå , för omvandling av den mikroskopiska energi som ligger mellan atomerna och molekylerna i sinnet, hjärtat, anden och själen. Dessa krafter är så hårfina att vi kanske glömmer bort att de finns, att vi kan tro att de inte betyder något eller ingenting alls; krafter som ständigt omger oss och som arbetar sig in i våra känslor, i våra liv, i vår existens.

Energierna från radion och mikrovågsugn, bluetooth och wi-fi – osynliga krafter av ljus och liv, energi och kraft som skadar oss; de täpper till flödet av nåd i våra mänskliga liv. De hindrar oss och skadar oss, och vi får inte falla i fällan att tro att de är obetydliga och inte värda vår uppmärksamhet, för det är de. Kalla på Oustacarti, ängel för rengöring på kvantnivå, kalla på kraften från Unicorn, vars fina ljus kan rensa och omvandla. Kalla på det magiska och osynliga och låt det lyfta er, rena er och befria er från skador.

Jag har talat om vikten av rengöring på kvantnivå. Jag inser att detta måste verka vara tusen mil bort från problemen i er värld och ändå har människorna inte fullt ut förstått den verkligt potentiella faran, hur smygande denna energi är, hur skadlig denna energi kan vara, hur den påverkar oss och hur den skadar oss, hur det tär på nervsystemet och påverkar våra tankar och känslor skadligt.

Det finns en tendens att bara se till de större orsakerna, till de stora problemen i världen, som verkar överväldigande. Att vi nöjer oss med en känsla av, att det inte finns något som vi kan göra åt dessa saker, att vi är för små, när det i sanning är en del av problemet, som inte ligger i makrokosmos utan i mikrokosmos, och hur det påverkar större delen av världen. Hur det påverkar medvetandet hos folk och skadar den tråd av ljus som binder oss alla samman. Den skadar den energi som rymmer allt som ska ena oss. Den bryter ner kommunikationen, vilket gör det omöjligt för människor att lyssna på varandra och veta vad som är sant.

(Noterat från Scribe: Jag har hört så många historier om våra yngre generationer som verkar vara beroende av sina mobiltelefoner, till att skicka sms, till att spela spel med, hela tiden, så till den grad att de inte längre vet hur man interagerar med verkliga människor och detta skapar en lucka i det mänskliga livets väv, känner jag, för vi behöver komma i kontakt med varandra genom vår personliga uppmärksamhet, interagera och dela vår energi med varandra genom våra hjärtan och våra sinnen.)

Balans är också viktigt. Behovet av att balansera hjärta och sinne, vänster och höger hjärnhalva, behovet av att balansera aktivitet och vila, behovet av att veta när och vad som måste göras, och hur. Det är inte lätt, men balans hjälper. Balans kan återställa sanning och frid och få en djupare känsla av enhet. För vissa lösningar kan ni behöva använda allkemi. I det mystiska äktenskapet finns det hopp, ser du.

I det mystiska äktenskapets förening och dess löften, där finns det hopp. När det inre maskulina och femininas samarbete går att kombinera som ett, då blomstrar freden.

Tills nästa vecka ….

JAG ÄR Hilarion

 

Översättning : Margareta och Hans Jonåker

 

 

2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

 

The Hilarion Connection ©, Book One avaliable here

 

Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her. The Reason: Master Hilarion has indicated that the Scribe/Channel is a direct conduit for his energies as she speaks through the words and these energies go to all who are in need of them as they listen to the words and/or read the text message received by her.

Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe’s credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

 

Du gillar kanske också...