Ärkeängel Michael via Michael Love, 2 januari

ÄrkängelM

Ärkeängeln Michael, 2 januari 2016

Via Michael Love

Noaa hade utökat bevakningen av den kraftfulla G3 (starka) solstorm som kunde ses tidigare den här veckan och under Nyårsnatten, när ett kraftfullt gammaljus träffade Jorden senare än väntat och partikelbombardemanget fortsatte att öka under den 1:a januari, Nyårsdagen.

Ett massivt utbrott lämnade solen tidigare den här veckan, och vi känner fortfarande av de kvarvarande effekterna av det den andra januari. Många har klagat på huvudvärk, illamående, yrsel och förvirring och känt av mycket starka känslor.

Vi måste komma ihåg att den här gammastrålningen är den som uppgraderar mänsklighetens arvsmassa – den totala mängden DNA i en cell – och påverkar vädret på Jorden till att vara i ett kaotiskt tillstånd.

I måndags utbröt ett kraftfullt utbrott på solens yta. Det träffade Jorden tidigt på morgonen den 30 december och pågick till Nyårsafton, för att slutligen avta under dagen den andra januari.

Noaa hade uppgraderat bevakningen för en stark ”G3” klassad geomagnetisk storm den här veckan, när Koronakransen vände sig mot Jordens yta. Det här solutbrottet påverkade Jorden med sin hastighet och kraft och gav utslag i elnäten, vilket i sin tur orsakade strömavbrott och påverkade GPS-mottagningen.

Det här Korona-utbrottet var bokstavligen ett stycke av solens atmosfär, i huvudsak protoner och elektroner, vilka bär på ett magnetiskt fält.

Hela Jordens magnetsystem (inklusive mänsklighetens magnetiska aurafält) är inbäddat i detta flödande ”batteri”, och det är det som driver den elektriska ”strömmen” i och omkring oss.

Koronans massutbrott orsakade ett plötslig geomagnetiskt svar från Jorden, vilket resulterade i G3 tillståndet. Koronans massutbrott förknippades med ett långvarigt sändningsavbrott på radion.

Kom ihåg att detta gammaljus kom in för ett gott ändamål, i syfte att omstrukturera ert DNA till ett mer fulländat och avancerat tillstånd. Det är först när det träffar kroppen vid hastigheter upp till 22 000 MPH, som det kan orsak några milda till starka kroppssmärtor, mental förvirring och intensifierade känslor.

Förändring i medvetandet från tredimensionella till femdimensionella frekvenser kan ge fysiska, emotionella och mentala symptom i form av ökad huvudvärk, utmattning, olika typer av smärtor, värk och illamående. Att anpassa sig till dualiteten av dessa två frekvenser orsakar spänningar i den fysiska kroppen.

En period kommer med förbränning av resterna av det som återstår av karma, och att rensa kroppen på allt det som man fysiskt inte kan ta med sig in i den femte dimensionens verklighet.

Var medvetna om att allt det här är en del av den Stora Kosmiska Planen för mänsklighetens Uppstigning, och Universum kommer att agera på sitt sätt för att ge lindring på det mest effektiva sättet. Vi kan förlita oss på det, eftersom vi nu är högre utvecklade varelser och medvetna om vad som verkligen händer.

Vi säger till er att öppna upp, utan rädsla, och ta till er allt i vetskap om att allting är som det skall vara. Acceptera allt och kapitulera för den Gudomliga Plan som vi alla skapade.

Jodå, ni är de stora arkitekterna av det hela.

Ärkeängeln Michael, Solens Ärkeängel.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...