Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 januari, 2020 

Det Arkturiska Rådet, 12 januari 2020 

Via Daniel Scranton

Uppvaknandet i Informationsåldern

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg som vi har sett att mänskligheten gör när ni nu kommer in i denna tid av större kunskap i er värld. Ofta har informationen inte gagnat er eftersom den är en distraktion. Att ha kunskap kan få er att fokusera på era tankar, snarare än på era känslor. Så vid denna tid av information är antalet människor som vaknar upp särskilt uppmuntrande. Vi ser tillräckligt många människor som lägger ner sin telefon och går bort från sina datorer tillräckligt länge för att ha en verkligt andlig upplevelse.

Visst, man kan få andliga upplevelser medan man är online, men om ni verkligen vill få kontakt med er själva och era känslor, är det viktigare för er att komma ut och leva ert liv. Umgås med andra människor, ta kontakt med djurriket, med träden och med Moder Natur. Stäng av era apparater så ofta ni kan, så att ni verkligen kan känna hur ni mår.

Lägg märke till era tankar när ni håller på att falla i sömn och vad de avslöjar för er. Funderar ni på något som faktiskt har hänt i ert liv, eller funderar ni på något som ni har läst eller sett på TV eller kanske läst om på nätet? Återigen vill vi säga att det är viktigt att vara ansluten via Internet. Det är ett viktigt steg för mänskligheten, men ert liv måste vara balanserat. Ni vill avsätta tid för att vara i det verkliga livet, i den verkliga världen med andra människor. När ni träffar andra människor, var då den som föreslår att alla stänger av sina telefoner så att ni kan vara närvarande med varandra, så att ni kan märka när någon annan behöver lite medkänsla.

Det är dags för mänskligheten att ta ett steg framåt i denna uppvakningsprocess, och de av er som läser den här överföringen tar ironiskt nog emot den på en av dessa apparater som vi talar om. Men ni har alla tillräckligt med förnuft för att veta att allt tjänar ett syfte och att det syftet kan vara positivt. Och ni vet också att balans mellan energierna är viktigt, och ni måste balansera den mängd energi som ni förbrukar på Internet med den mängd energi som ni förbrukar på att gå ut och röra på er fysiska kropp och i umgänget med andra fysiska personer.

Ni är här för att leda mänskligheten in i uppstigningens gyllene tidsålder, och det mest kraftfulla och effektivaste sättet att göra det är att faktiskt vara här för era medmänniskor och lugna dem, dela med er av er historia och bara vara närvarande medan de känner vad de behöver känna. I denna digitala ålder, denna informationsålder, finns det en nödvändighet för så många som möjligt att förstå att det här verkligen är en tid för uppvaknande, och det bästa sättet att uppleva ert uppvaknande är genom verklig och äkta kontakt med alla levande varelser.

Vi är glada att se att det finns tillräckligt många av er som inser det här för att leda resten av mänskligheten och uppmuntra era medmänniskor att gå med er på en promenad och komma ut i naturen, eller att bara sitta med er medan alla elektriska maskiner är avslagna. Det här är ett av de många sätt som ni kommer att leda mänskligheten in i den femte dimensionen på.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...