Adama via Susan Sammarco, 22: januari, 2017

Adama via Susan Sammarco, 22: januari, 2017

 

Jag är ”Adama”. Jag kommer helt kort, utan förvarning, för att dela en annan del med er, innan den ”Gudomliga Modern” talar.

Jag är här för att berätta, för de som inte vet vem jag är, att jag är Överstepräst i Telos. Jag väntar nu, precis som alla mina bröder och systrar här i Agartas riken, här i Telos, det som vissa kallar Midgård, och vi förbereder oss alla här nu, för det medvetandeskifte som kommer på planetens yta.

Mycket snart kommer vi att ansluta oss till medvetandeskiftet. Vibrationerna fortsätter att öka, eftersom frekvenserna stiger, och då kan vi ge oss till känna mer och mer. Vi har redan börjat denna process. Många av oss har flyttat till ytan. Ovetandes för de flesta. Strömmar in, och infiltrerar ytans samhällen.

Vi mäter, de på ytan mäter medvetandenas skiften, som uppstår när frekvenserna fortsätter att höjas. De rapporterar tillbaka till oss, hur processen ser ut och hur det går.

Vi har börjat öppna dörrarna till våra riken, för alla människor på ytan som är redo. Det behövs en vibrationsökning för att ni ska matcha våra frekvenser. Som ni har hört förut, de av oss som antingen befinner oss över, eller under, kan inte sänka oss till era vibrationer, ni måste komma upp till våra. Det är det enda sättet vi kan förena oss på. Det är det enda sättet för hur vi ska kunna utföra denna Uppstigningsprocess tillsammans. Att få den att hända.

Som ”Ärkeängeln Mikael”, liksom ”Sananda” och många andra har sagt, är att vi sitter alla i samma båt. Vi är alla en del av denna stora orkestrering. Vi gör vår del. Ni gör er del. Mycket snart kommer vi att vara tillsammans.

Många av oss ser fram mot den dagen. Många av oss, om ni tänker er en kalender där vi kryssar av dagarna, inte bokstavligt, men det är ungefär så vi gör. För vi längtar efter att vara med er igen, våra bröder och systrar av Ljuset.

Jag är ”Adama”. Jag älskar er alla. Adonai.

 

Översättning: Margareta Jonåker -www.st-germain.se

 

http://www.ancientawakenings.org/Channelings.aspx

Du gillar kanske också...