Ärkeängeln Mikael via James McConnell, 22:e januari 2017

Ärkeängeln Mikael via James McConnell, 22:e januari 2017

”Ärkeängeln Mikael”

 

Jag är ”Ärkeängeln Mikael”.

Och, jag ledde återstoden av denna meditation. Det är viktigt för var och en av er att veta och förstå vilka ni är. Och vad ni ska göra i allt det här. Ni har hört många, många gånger vad det handlar om, hur det kommer att gå till. Ni har också hört oss berätta, att vi inte vet exakt hur det kommer att ske.

Vi har vissa kunskaper som ni inte har just nu. Om ni kommit ihåg vilka ni är, skulle ni kommit ihåg att många av er har varit vid den här punkten tidigare, på många olika sätt. Ni har flyttat in i andra system tidigare och kallats för ”systemsprängare”. Ni har sprängt system vidöppna förut.

Ni har varit på min sida många gånger tidigare. Många av er kämpar och har kämpat tillsammans med mig. Ja, jag har mitt blåa svärd av sanning. Ni, var och en av er, har ett eget svärd av sanning. Svärdet av sanning börjar klinga nu. Ni har inte lyssnat på alla de saker som det har talats om under den tid som programmeringen har pågått. Ni har kollektivt vänt er ifrån det.

Fler och fler av er upptäcker, att era svärd av sanning nu når ut, och får svar. Och får fram sanningen till alla dem, som inte har en aning om det som ska komma fram. De befinner sig i sina komfortzoner. Sitter bakåtlutade och låter världen kretsa kring dem, i stället för att ta ett steg framåt och hjälpa världen att utvecklas.

Det är det ni är här för, mina vänner. Ni är här för att hjälpa hela processen. Ni är delar av denna orkestrering som det har talats om många gånger. Ni är här för att åstadkomma era bitar, vare sig de är av större eller mindre karaktär. Det spelar ingen roll. Ni är de som får allt detta att hända. Ni åstadkommer det nu, i början av detta år 2017, när många av er trodde att ni redan skulle vara uppe i molnen. Ni trodde redan 2012, att ni skulle stiga upp med tanke på de löften som gavs då.

Jag säger er nu, att dessa löften har kommit och håller på att uppfyllas. Ni behöver bara titta er omkring. Se så många förändringarna som har skett. Sluta titta på vad som inte hände, utan titta på vad som kommit fram, vad som har påbörjats.

Ni vet att slutet av det gamla 3D-paradigmets illusion, är mycket nära. Ni kommer mer och mer att se igenom slöjan, eftersom den fortsätter att avlägsnas mycket snabbt. Och, som tidigare sagts i detta samtal, så ser vi ljuset som kommer överallt. Vi ser lågan flamma i var och en av er. Många fler börjar flamma. Många fler vaknar.

Det här är processen för Uppstigningen. Det här är det som måste hända, för att denna massuppstigning ska kunna inträffa. Det gäller alla er. Vi behöver alla hjälpa till att åstadkomma detta. Även om ni känner att ni inte har någon del i det, så är det inte sant, eftersom era tankar, alla era tankar, blir något och blir verkliga. Alla de som ni kommer i kontakt med, runt omkring er påverkas.

När ni kommer till ett rum eller en situation, som har negativa vibrationer, då kan ni vända och gå bort från det. Eller så kan ni gå in och börja kämpa. Bekämpa de negativa vibrationerna. Och bekämpa mörkret som kan finnas där.

Var de Ljuskrigare som många av er kom hit för att vara. Många av er kommer inom kort att kallas, för bli just detta. För ”Sananda” samlar massorna. Samlar dem till sig. Samt ”Ashtar”, ”St. Germain”, jag och ”Sanat Kumara”, alla vi kallar er till oss. Vi finns vid er sida för att slutligen avsluta denna kamp, mellan mörker och Ljus.

Det var aldrig något tvivel om att Ljuset skulle vinna. Men det behövdes alla er, för att åstadkomma det, och göra det verkligt, och det har ni verkligen gjort. Vi applåderar er nu. Vi står här och undrar hur ni kunnat åstadkomma det, på så kort tid. För er är det en livstid. För oss är det bara en kort stund i evigheten.

Det är oerhört viktigt, att den roll som ni spelar nu, fortsätter under de kommande veckorna och månaderna. Det kommer att bli många förändringar, många skiften i medvetenheten kommer att uppstå. En stor del av det gamla kommer att falla bort. Det gamla i er regering. Det gamla i ert ekonomisystem. Det gamla i relationer. Allt som behöver falla bort, kommer att göra det. För att det nya ska kunna födas, för att den nya gryningen ska kunna komma, måste först solen gå upp. Den nedåtgående solen är det tredimensionella paradigmet. Den nya gryningen som kommer, är er nya Gyllene Tid.

Alla ni mina vänner, mina bröder, mina systrar, var vid gott mod nu. Ni är i den sista delen av loppet, som ”Sananda” gillar att säga. Ni närmar er mållinjen. Flera av er har passerat den och vänder tillbaka, utan att ens veta att ni har passerat den. När ni korsar mållinjen, är vi precis där bredvid dig. Hjälper er, knuffar er och ibland bär vi er också, de sista stegen.

Jag är ”Ärkeängeln Mikael. All min kärlek och frid till er alla. När ni fortsätter på den här resan, så vet att delar av den går mot sitt slut, och en ny glädjefylld resa kommer att börja. Frid och Kärlek.

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

 

http://www.ancientawakenings.org/Channelings.aspx

Du gillar kanske också...