Adamu från Plejaderna via Zingdad, 11 november 2016

Plejaderna

Adamu från Plejaderna via Zingdad

11 november 2016

Det Amerikanska valet – perspektiv från Adamu

Kära vänner

Jag är Adamu från den Monadiska Entiteten i den Plejadiska civilisationen och jag har ett kort men viktigt meddelande till er, som alltid genom min unge käre vän, Zingdad.

Nu när det amerikanska valet är över kan jag erbjuda er några tankar som kan vara användbara för er utan att riskera inblandning bortom det jag känner mig bekväm med.

Det jag vill att ni ska förstå är att detta val, detta beslut att göra Trump till president hellre än Clinton, bäst kan summeras som en ”katastrof avvärjd”.

Missförstå mig nu inte. Jag säger inte att Trump är en ljusarbetare, ett helgon eller någon ideal och heroisk ledare. Han har lika mycket brister som vem som helst. Han har styrkor och svagheter som vi alla har. Mitt perspektiv idag handlar inte så mycket on vad Trump är… eller inte är. Och Trump är inte en lakej till de Röda Sköldarnas Illuminati. Dessa gjorde absolut allt i deras makt för att han inte skulle vinna valet. När de outtröttligt arbetade för att placera Clinton i Vita Huset drogs deras uppmärksamhet bort från några av deras andra ansträngningar. Så om ni var uppmärksamma på andra händelser i världen och inte bara på det amerikanska valet kanske ni hade märkt att världen under tiden fördes tillbaka från randen till Armageddon.

Ja, mina vänner, det är sant. Världen krängde iväg mot självförstörelse med en hastighet som inte synts på decennier. Och skulden för detta ligger helt hos de Röda Sköldarna. Deras strategier har blivit helt rubbade i deras strävan att få sina dolda profetior att bära frukt. De var verkligen redo att provocera fram ett kärnvapenkrig med sin nemesis, Guld- och Jadeteamen från Ryssland och Kina. Om de inte hindrats är detta vad de skulle placerat i er nära-framtids tidslinje!

Så jag ska upprepa: detta valresultat ger INTE orsak till otyglad glädje. Det är inte som om en ljusängel blivit vald till president. Men det är verkligen något att dra en lättnadens suck över. De Röda Sköldarna har lidit ett svidande nederlag. Ett andra sådant nederlag efter det föregående massiva nederlaget med Brexit-omröstningen.

Och det är en otrolig strategisk förlust för dem. Delvis, visst, med förlusten av en marionett-president, men medvetenheten om att deras kontroll över pressen inte ger dem kontroll över människors sinnen – eller i alla fall inte över majoriteten – har nu, utan skuggan av ett tvivel, visats. De Röda Sköldarna kan nu påtagligt känna hur deras tömmar av kontroll släpper ur deras händer!

Detta är en massiv förlust av deras styrka. Och konsekvensen är att deras profetior inte bär frukt i denna tid. Detta kommer att tvinga dem tillbaka för att omgruppera. Helt säkert försöker de resa sig igen. Och helt säkert avser de att få profetiorna att bära frukt längre fram i tiden. Detta betyder förstås ett nytt försök att frambringa Armageddon. Men säkert inte i en nära framtid. Och deras fönster för möjligheten stängs nu snabbt. Tidsramen inom vilken de fortfarande kan påverka vår värld närmar sig sitt slut. En ny ordning gryr nu.

Så vi har fått mer än bara lite andrum. Katastrofen har blivit avvärjd. Och nu är det dags för er och för mig att kliva ur denna politiska dynggrop och börja göra något riktigt bra. Nu är det dags att sluta låtsas att den politiska processen är den högsta makten som finns. För det är den inte! Faktiskt är det den svagaste typen av ombudsmakt som egentligen används för att hålla er i maktlöshet.

Och det finns en mycket viktig poäng som jag också vill framföra angående detaljer i detta val. Ni måste ha levt helt isolerade för att inte märka att det var mycket annorlunda från alla tidigare val i Amerika. Det var det överlägset mest splittrande, aggresivaste, onskefullaste och fulaste valet någonsin. Valprocessen i sig avslöjade inte bara de djupaste såren i nationens psyke, utan anspelade på dem… faktiskt fördjupade dem.

Djupt hat rördes upp på båda sidor i ett försök att få väljarna på den ena eller andra sidan. Hur beklagligt detta än är, så har det den fördelen att det klart visar alla som har ögon att se med, att er frälsning inte finns i politiken. Politikerna har inte svaren på er frälsning. Inte personligt, inte nationellt eller globalt. Det kan inte vara upp till dem att rätta till denna värld! Det måste vara upp till er! Ni personligen och ni kollektivt. Och ju högre vibrationsfrekvens i ert medvetande, desto kraftfullare kan ni skapa… om ni vet hur. De med högre medvetande skapar exponentiellt mer än de med lägre medvetande.

Så först måste ni arbeta på att höja ert medvetande. Sedan måste ni komma ihåg(eller bli påminda) hur ni skapar er verklighet. Och det är exakt vad jag ska göra i de följande kommunikéerna: påminna er om hur ni skapar er verklighet. På så sätt kan ni bli medskapare till en framtida värld som överensstämmer med era vackraste drömmar om er själva, mänskligheten och planeten. Och när ni tar i bruk er inneboende skaparnatur så höjer ni er vibration. Då ni höjer er vibration blir ni en ännu kraftfullare skapare. Och när ni bryter genom till högre medvetandegrader kommer nya, mer kraftfulla verktyg till er användning.

Så, mina vänner, en mycket spännande resa väntar er, bara ni vill med på den. Denna resa är inte för alla. Alla är inte på den platsen i sin själs utveckling att de är redo att vakna upp till sin skaparnatur. Många klamrar sig fast vid sin offerstatus. Många vill att någon större makt ska svepa in och rädda dem. Många är ännu inte kapabla att uppfatta sin egen gudomliga natur. Så många kommer att förkasta detta meddelande. Och det är också perfekt. Alla spelar den roll som passar dem. Och detta meddelande – och de som följer – är inte för dem som klamrar sig fast i sitt tredjedimensionella offermedvetande. Dessa meddelanden är för er, de uppvaknande själarna. För er, Ljusbärarna och Ljusarbetarna. För er, Stjärnfrön och Änglar på Jorden.

I varje meddelande som jag delar kommer jag med två förslag: 1. Att ni ska förstå att varje kommunikée är del av ett större budskap. Och jag rekommenderar starkt att ni läser de andra meddelandena i denna samling. Ni finner dem samlade, i ordning, för er på http://zingdad.com/adamu. 2. Att ni överväger att anmäla er till vårt fria nyhetsbrev så ni får veta när jag släpper ny information genom Zingdad. Ni kan göra så på http://zingdad.com/newsletter

Och med detta avslutar jag denna korta uppdatering från mig.

Det jag vill att ni tar med er från denna kommunikée är att detta faktiskt är ett stort ögonblick. Oavsett vad ni tycker om Trump eller Clinton. För det handlar egentligen inte om dessa två personligheter. Detta var ett mycket nödvändigt nederlag för Röda Sköldarnas krigsmaskin. De besegrades innan ett enda skott kunde avlossas. Och nu kan vi tillsammans gå framåt för att verkligen föra fram stora förändringar till planeten och mänskligheten.

Med det lämnar jag er.

Jag är Adamu från den Monadiska Entiteten i den Plejadiska Civilisationen och jag har talat med er genom Zingdad.

This article is copyright (c) 2016 Zingdad

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

Du gillar kanske också...