Plejaderna via Asara, 19 juni, 2017

Plejaderna, 19 juni 2017

Via Asara

 

Vi är här nu och vi älskar er. Vi är ni från er framtid, här för att hjälpa er på er väg. Ni är kraftfulla skapare av er verklighet. För närvarande håller ni på att vakna upp från att tro att ert liv ”bara händer” er, till förståelsen för att livet ”svarar” er.

Svarstiden till ert emotionella tillstånd och er övertygelse håller på att bli kortare och kortare, så att ni kan uppleva det direkta sambandet mellan er inre värld och era yttre upplevelser. Det är ett resultat av ”förtunningen av slöjan”.

Innan förtunningen av slöjan tog det längre tid mellan er övertygelse och manifestationen av er upplevelse.

Det ingick i illusionen och var en del i ”separationen från Gud/Skaparen.” Nu när ni är på väg ut ur illusionen och in i en ny verklighet av insikt om att ni är Ett med Gud/Skaparen, blir ni alltmer medvetna om att ni ÄR Gud/Skaparen.

Det betyder att ni ÄR skapare av er verklighet, i varje ögonblick av er upplevelse. En del av denna insikt om er ”skaparförmåga” är att svars- och manifestationstiden till er inre värld blir kortare. Hur kommer ni att använda denna förmåga att skapa världar? Hur kommer er nya verklighet att se ut?

Vi är med er och vid er sida för att hjälpa er på er begäran. Vi håller fast vid visionen av er Nya Jord tillsammans med er, och från vår utsiktspunkt är den helt fantastisk.

Vi är med er varje steg på vägen. Ni är otroligt älskade. Vi är med er … alltid.

Vi älskar er. Vi är ni. Namaste.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...