Den Galaktiska Federationen of Light via Blossom Goodchild, 12 februari, 2017

Den Galaktiska Federationen of Light via Blossom Goodchild, 12 februari, 2017

 

Sananda 12 februari, 2017

Blossom Goodchild (kanaliserat meddelande)

Hallå Hallå Hallå. Jag talade med någon i går och vi diskuterade det faktum att om och om igen, har vi stora förhoppningar; Vi är på väg mot något. Vi är beredda för förändringar … sedan beroende på några kanaliseringar … dör hypen igen … och vi lunkar iväg tillsammans! Det beror inte på dig, ändå skulle ett svar på varför detta händer vara bra.

 

Hälsningar, unge vän.

Hur kan man vinna vänner och påverka människor? Åh, jag önskar VARA ung!

Men i alla termer … du är ung. Även om vi också kan kalla dig för en gammal själ … relativt sett, är du fortfarande ung … för livet är oändligt och därför i en mening kommer du alltid att förbli ung. Om du har möjlighet att förstå vår logik?

Ja. Jag fattar. Så, tillbaka till frågan?

Vi gör inte avsiktligt en ”hype” bara för att ”svika” dig. Det är absolut inte vår avsikt. Det kan kanske vara så, ibland, att er egen Energi och faktiskt Planetens kan vara i en HÖG POSITION … vilket i sin tur gör det möjligt att ”hypen”, som du kallar det kan komma igenom.

Ändå skulle vi inte kalla det ”hype”. Vänligen visa innebörden av ”hype”.

Söker på min gode vän ”Google”. OK. ”Extravagant eller intensiv reklam eller marknadsföring”.

Förstår du varför vi inte skulle vilja att den Höga Energin etiketteras så? Vi är inte en PR-byrå!!

Tja, du kan alltid göra en fin högteknologisk rubrik!

 

Käraste … du roar mig! Men för att återgå till ämnet … det är en ”fråga om” att flyta med strömmen. Som med alla saker finns det ebb och flod.

Ändå skulle vi mycket gärna vilja att den energin aldrig dött ut. För det finns ingen anledning för den att göra så. Det finns alltid mycket förväntningar på vad som skall ske i framtiden och det finns alltid förväntan, när dessa framtida dagar ska komma.

Någon gång i framtiden antar jag. För det är verkligen inte snart!

Jo, det är det!

Nej det är de inte! Inte ”vårt” snart. Ändå vet vi ”vårt” snart och ”ert” snart, är mycket annorlunda.

Endast vibrationsmässigt.

Vilket Betyder?

I betydelse att era framtida dagar uppehåller sig ”inom en viss frekvens … en viss Vibration. Dessa dagar väntar på er … För som vi har uttryckt det, det finns inte något sådant som tid, därför … dåtid, nutid, framtid … allt äger rum NU”.

För det FINNS bara NU. Ni vandrar mot denna framtid … för det är faktiskt inte ert imorgon. Det är ”redan på plats” och väntar bara på ER ANKOMST.

Jag skrattar åt det … för vi väntar alltid på er!

Kära vänner … hur mycket har ni förstått … om er själv … har ni inte förstått? Ju mer ni förstår … ju mer ni tillåter ni ebb och flod av ”vad som är” att ”göra sin sak”. 

Det är genom ATT LÅTA ALLT SOM ÄR … som tillåter att DIG … att VARA INNE I DET … för alla önskemål och förväntningar av ALLT SOM ÄR … att äga rum.

Och … löjligt, men märkligt,,, jag frågar er … NÄR?

NÄR VAD?

När kommer ert ”SNART” hända? Visst, även med ingen tid … måste ni kunna energiskt mäta i vilken typ av tid vi kommer att sola oss i Ljuset av oss själva, i en mycket mer kompatibel miljö, som är anpassad till våra krav på välbefinnande? Phew! Det var en och en halv mening!

Ändå kan vi inte ge något datum.

Jag ber inte om faktiska antalet eller månader. Kan du inte ens ge oss en ungefärlig uppfattning i år?

Varför är det att så många av er som behöver en tidsram?

Många skulle svara … för hopp om förändringar till det högsta goda och att kunna leva i fred … överallt.

Vi skulle säga att DETTA HANDLAR INTE OM TID. Inte för att det inte finns någon … utan för att det handlar om ER SJÄLVA. 

Om vi till exempel, skulle säga till dig … år 2020 … kommer detta att ske, och det kommer att ske så och så och kommer att ha ägt rum då och då … då kommer du hela tiden att se fram emot detta … förväntar dig att det kommer att ske saker och ting … kan bli / kommer att ha blivit … bättre, och ”sedan” … och sedan kommer du att anta att allt kommer att vara bra … NÄR detta och detta och så och så … har / kan ha … ägt rum. 

Käraste själar … DET VIKTIGA ÄR NU. 

HUR KÄNNER DU DIG … NU? INTE SEDAN!Om du vill att vissa saker ska hända … för att förbättras … KÄNN att de gör det NU! 

Just nu i er värld… säger många står mycket på spel. Det oreras och yras och många gör sig viktiga … och marscherar och demonstrerar … för att klargöra vilken typ av värld de skulle vilja uppleva. 

I SANNING … med all uppriktighet, oh, LJUS bringare… DETTA är inte vad dessa förändringar handlar om. 

Vi säger inte att det inte bör göras … eller att de inte har effekt. Vad vi SÄGER är att … från en mer ”utvecklat” perspektiv … skulle mycket större effekt kunna uppnås … mycket snabbare … om var och en skulle sätta sig ner och blunda för ett ögonblick eller två … och KÄNNA … VISUALISERA … och exakt VETA vad det är som man önskar … och hur det skulle vara. 

Detta är anledningen till att White Cloud kallade sin bok … ”Vandra i Ljus och Kärlek” … eftersom det är vad ni gör! Det finns REDAN … och väntar på er. Om NI ÖNSKAR DET … GÅ OCH HÄMTA DET!

Kom igen! Jag förstår vad du säger, ja vad du antyder. Men hallå! Ge oss en paus! Så många av oss längtar efter det … denna nya era … den Gyllene Tidsåldern (som det kallas) Den värld där allt är bra och att vi inte har ”idioter” som manipulerar allt hit och dit och styr nästan alla våra andetag. Vi ARBETAR så hårt för att få denna ”tid” in i vår vibration … eller ska jag säga … vi tillåter / ÄR … vårt Ljus, för att uppnå det önskade resultatet, som vi kom till denna planet i första hand. NATURLIGTVIS VILL VI DET!! Måste vi invänta det kollektivt … en viss andel ”välgörare” för att få jackpot innan en viss mängd av oss kan uppleva denna Nya Tidsålder? Eller som en annan uttrycker det … måste vi vänta på att hela jäkla världen ska vakna upp och vi alla går in tillsammans?

Tänk logiskt.

Och exakt hur skulle man göra det?

Just nu … skulle du Blossom, personligen säga att du har en Högre Vibrations dag idag eller en lägre?

Jag har en högre vibrations dag.

Skulle du säga att alla har det?

Nej, jag skulle inte tro det.

Var och en är olika i tanke och handling … och beroende på DETTA … skildrar det var ens själ bor. Skulle du säga att ditt liv har förbättrats under de senaste 10-15 åren?

Absolut!

Varför? Inte för att du vann på lotto … det gjorde du inte. Men eftersom DU HAR ÄNDRAT ditt sätt att tänka och agera och VARA. Och på grund av detta, har din Vibration stigit till en Högre frekvens … av

DITT LIV! DITT LIV ÄR INTE SOM NÅGON ANNANS. DET HANDLAR OM DIG OCH VAD DU VÄLJER ATT GÖRA MED DET HUR DU VÄLJER ATT VARA.  

Så, skulle du säga att det fortsätter att förbättras efterhand som ditt sätt att tänka och din förståelse förbättras?

Ja.

Så DU är allt närmare att leva i den Högre Vibrations världen, som vi talar om och inom denna värld … Ja … Skepp i himlen … Intensiv Hög teknologi kommer att vara på plats etc. etc.

ALLA DESSA SAKER DU VÄNTAR PÅ FINNS REDAN. 

Det är enkelt, men ändå komplicerat. För … som vi har talat om tidigare … och du börjar förstå … du hoppar i tiden … in och ut ur de olika Vibrations frekvenserna … med varandra.

Det är så konstigt … eftersom jag inte riktigt förstår det även om … JAG GÖR DET!

Och har du tänkt på detta?

Vad? Berätta.

Det KAN vara en möjlighet … för allt är möjligt … det kan vara så att du ”hänger med” de du ÄLSKAR högt i familjen och vänskaps cirklar är redo att gå ”in i den Vibrationella världen” med dig … så att ni kan uppleva detta tillsammans … i KÄRLEK. Kanske bestämde du dig för detta innan du kom hit? Och därför finns det ännu större anledning och syfte att Skina ert Ljus så klart som möjligt … var du är … för att bidra till att öka andras Vibration.

Vad … så vi kan hänga i en lägre vibration än i vilken vår egen personliga energi ”lever i”?

Oh ja. Ändå är det inte nödvändigtvis bekvämt för dig. Det är mycket vettigt! ALLT blir vettigt, Käraste Blossom … ALLT blir vettigt.

Jag tycker det är ett bra ställe att lämna det för i dag. Tack så mycket.

PS.

Kan jag be medan jag har dig här, om markeringarna på min väns arm … de två små prickarna? Jag tycks minnas sånt här skulle kunna ha att göra med ”hemsökelser” av slag eller något från ”andra världar”?

Ja. I själva verket så är fallet. Ändå är det inte något alarmerande? Det finns inte … för det är bara ”cross dressing.”

Udda uttryck! Vad menar du?

Låt oss uttrycka det här sättet. Många av er på Jorden har kommit från stjärnorna. Du har kommit genom ”Star Gates” för att komma hit. Vi har också sagt att den Mänskliga formen … Människan … är ett experiment … OCH … detta experiment fortsätter. Därför testas hur ”saker och ting utvecklas i er nya Ljus kropp (Det som uppstår … som utvecklas), är huvudsakligen en del av processen … och också en överenskommen assistans.

DET FINNS ABSOLUT INGEN ANLEDNING TILL ORO. Som vi säger … är det ett överenskommet arrangemang inom ”laget.”

En faktor till ORO är den ”HYPE” som sprids om sådana markeringar … på ett sätt som inte är SANT. Det är så all rädsla kommer in. Det är syftet med en sådan HYPE. Och vi ser att så fungerar det för så många. 

Vi önskar bara att SANNINGEN ska vara närvarande i hela Ens VETANDE … genom hela Ens Varelse. För när det är så … ALL RÄDSLA SOM… HAR / KAN VARA … ”ihop kokad” … kommer att försvinna.

Stort tack för ert mod att nämna det. Vi är glada att du gjorde det … och det kommer att hjälpa många … om den inblandade damen gläds åt att låta detta presenteras.

Ok, tack jag kommer att fråga och kanske är det något vi kan utveckla nästa gång?

Verkligen. I KÄRLEK … tills den ”tiden”.

Gör varje dag till en  LYCKLIG MÄNNISKO DAG! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Vänligen återbesök Anropet ”We are Game Changers” när andan faller på … för att hålla Energin så HÖG som möjligt.

Länken för att kunna få tillgång till alla mina YouTubes är http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Hemsida: Blossom Goodchild

 

 

Du gillar kanske också...