Agartha via Inger Norén, 24 mars, 2021

 

Från de inre rikena, Agartha, via Inger Norén

24 mars 2021

 

Vi från Agartha vill lämna ett meddelande till människorna på Jorden.

Det är verkligen en tid till eftertanke om vad man vill med sin fortsatta tillvaro på Jorden. Det är en mellantid, en tid till att verkligen vila, stå i en högre vibration för att vara förberedd på den stora transformationen som snart drabbar människorna.

Denna händelse är historisk eftersom den inte har förekommit tidigare och även vi i de inre rikena påverkas av denna fantastiska kärleksenergi. Vi är redan i högre dimensioner än människorna men vi påverkas ändå av denna stora händelse som det faktiskt är.

Äntligen har de börjat närma sig för tiden då vi kan ses och umgås igen som vi har gjort för mycket länge sedan. Detta är verkligen en historisk händelse och vi är så glada och vi firar hela tiden för människornas uppvaknande för tider i högre utveckling och välstånd för hela befolkningen.

Många är de sorger som vi har haft när vi har sett vår vackra Gaia bli mer och mer förstörd av för mycket gifter som har brutit ned denna vackra natur. Denna tid är förbi och vi ser hur många människor har fantastiska idéer om en förbättring för allas bästa. Många av dessa uppfinningar har tidigare varit ett försök av människor från lång tid tillbaka men som nu blir aktuella igen på grund av de mörkas allt mindre inflytande. Detta är en välsignelse och vi gläder oss åt människornas fortsatta liv i uppstigning till högre dimensioner och att bli multidimensionella varelser.

Vi i de inre rikena på Jorden har samlats för att ge människorna så mycket stöd och kärlek vi kan. Även vi blir höjda i vår vibration av denna kärlek som det faktiskt är. Allt är precis som det ska vara och vi tackar för denna gång för att önska alla lycka till i er nya verklighet.

Vi i Agartha

 

Stort tack. I kärleksfull tjänst. Jag Är

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

Du gillar kanske också...